• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To je bila frka, sudiju su htjeli da ubiju: Rambo za MONDO otkrio kako je dao jedini neregularan gol u karijeri! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Proslavljeni fudbaler za naš portal ispričao neke do sada nepoznate detalje iz karijere.

 dejan-rambo-petkovic-brazil-neregularan-gol-sudija-korner Izvor: MN PRESS - ARHIVA

Proslavljeni srpski fudbaler Dejan Rambo Petković (48) već godinama u Brazilu ima status legende.

On je više od 10 godina nastupao u brojnim najvećim brazilskim klubovima, ušao čak i u tamošnju fudbalsku Kuću slavnih, a tokom karijere dešavale su mu se i neke neobične stvari.

Možda će vas zanimati

U ekskluzivnom intervjuu za MONDO, Petković je kolumnisti našeg portala Nebojši Petroviću otkrio malo poznate detalje i anegdote.

Prvo je ispričao kako je bilo igrati sa slavnim Adrijanom u Flamengu, a onda i kako je u dresu Vasko da Game imao neobične situacije - zelenu frizuru i neregularan gol koji je mnoge u Brazilu zbunio.

"Mi smo 2003. godine osvojili titulu prvaka države Karioka. To je bio moj period kad sam ja imao zelenu kosu. Poslije utakmice me novinar pita što si ofarbao kosu, rekoh nisam ja nego su me ove budale ofarbale! Igrači su bacali neku farbu i neki sprej kako smo osvojili titulu... Htio sam da ih pobijem", prisjeća se Petković s osmijehom na licu.

Popularni "Rambo" je potom otkrio kako je postigao jedini neregularan gol u svojoj karijeri, a zanimljivo je da je i on stigao poslije jednog kornera, imajući u vidu da je tokom karijere davao sijaset golova direktno iz ugla.

"To je već bilo 2004. po povratku u Vasko. Igrali smo protiv Koritibe, pobijedimo 1:0, borba je bila teška, bili smo pri dnu tabele. Ali stvar je u tome što izvodim korner s lijeve strane, lopta pogađa stativu i vraća se", objašnjava Petković.

"Ja primim loptu, driblam igrača, on me ruši, sudija svira penal. Ja šutiram i dajem gol nesvjestan šta se dešava. A ovi da ubiju sudiju! Ja ne znam zašto, penal je bio čist... Tek poslije utakmice ukapiram da je lopta direktno pogodila stativu poslije kornera i da je niko nije pipnuo i da se vratila meni. Ma kome to da padne na pamet... To je bila frka, sudija nije vidio, ja nisam vidio... Poslije gledam snimak i smijem se...", otkrio je Dejan Rambo Petković.

Ovo je samo dio sjajne priče u novoj epizodi "Mojih Top 11", prepunoj anegdota Ramba Petkovića. Uskoro ćete je čitati na MONDU.

Dejan Rambo Petković o neregularnom golu
Izvor: YouTube/Nebojša Petrović

(MONDO) 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC