• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crna Gora gostuje u Sarajevu: Šteta što na "Grbavici" neće biti navijača

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iskusni fudbaler i povratnik u reprezentaciju Crne Gore Marko Vešović istakao je da se prijateljske utakmice kao takve vode samo na papiru, a da je to prilika za dokazivanje i da selektor vidi sa čime raspolaže.

 reprezentacija crne gore igra protiv bih prijateljsku utakmicu Izvor: MONDO/Gordana Bojanić

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović izjavio je da je njegov tim u Sarajevo došao s najvišim ambicijama, ali da je primarni cilj prijateljskog meča sa Bosnom i Hercegovinom da vidi pravo stanje i mogućnosti crnogorskog tima.

"Hrabri sokoli" sutra od 18 sati na stadionu "Grbavica" u Sarajevu igraju prijateljski meč sa selekcijom BiH, a tri dana kasnije u Podgorici će u još jednom prijateljskom meču dočekati tim Izraela.

Možda će vas zanimati

Selektor Radulović je kazao da mu je plan za prijateljske mečeve s BiH i Izraelom bio sasvim drugačiji, ali da je morao napraviti promjenu koncepcije igre zbog činjenice da iz reprezentacije odsustvuje 13 igrača.

Izrazivši uvjerenje da će njegov tim odigrati dobar meč, Radulović je izrazio žal što na "Grbavici" neće biti navijača.

Ističući kako je u prethodnom kvalifikacionom ciklusu Crnu Goru vodio bez potrebnih priprema, Radulović je kazao da je ovo prilika za jačanje zajedništva i atmosfere u ekipi, kao i za testiranje nekih taktičkih varijanti.

“Detalje iz ovih utakmica ćemo iskoristiti za septembar i kvalifikacije, taj možda udarni mjesec koji će biti odlučujući za plasman na Svjetsko prvenstvo. Međutim, ovoliki broj izostanaka je poremetio naš plan, ali evo imamo Vešovića koji se na naše zadovoljstvo vraća i imamo tu četiri debitanta. Ova utakmica će nam poslužiti da vidimo prave mogućnosti i da na osnovu ovih igara proširimo roster i da napravimo dobru konkurenciju u timu za septembar“, kazao je Radulović.

Iskusni fudbaler i povratnik u reprezentaciju Crne Gore Marko Vešović istakao je da se prijateljske utakmice kao takve vode samo na papiru, a da je to prilika za dokazivanje i prilika za svakog igrača da se pokaže u što boljem svjetlu i da selektor vidi sa čime raspolaže pred septembarske kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. godine

"Jeste ovo nezgodan termin na kraju sezone, sigurno su svi igrači umorni od svojih obaveza u klubovima, ali opet ponavljam čast je i privilegija igrati za reprezentaciju, za svoju zemlju i mi to pokazujemo na svakom okupljanju. Krasi nas jedno veliko zajedništvo i odlična atmosfera i nadam se da ćemo da se predstavimo u odličnom svjetlu u sutrašnjem duelu“, kazao je Vešović.

Fudbaleri Crne Gore će na terenu "Grbavice" odraditi i posljednje pripreme za sutrašnji meč.

(MONDO/Anadolija)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC