• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na igre u Zvezdi je najponosniji! Napustio crveno-bijele, pa poslao poruku: Emotivan oproštaj od srpskog šampiona!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Karijeru će nastaviti u Turskoj, a kao dio srpskog šampiona je igrao u impresivnoj formi.

 nemanja milunović poruka nakon odlaska iz zvezde Izvor: MN PRESS

Iskusni defanzivac Nemanja Milunović napustio je Crvenu zvezdu i pojačao tursku Alanju, a na društvenim mrežama oprostio se od bivšeg kluba. Sa Zvezdom je osvojio četiri trofeja, igrao značajnu ulogu u Evropi i postao jedan od lidera tima, ali je došlo vrijeme za rastanak.

Nakon što nije produžio saradnju sa srpskim šampionom, Milunović napušta klub u kom je, po njegovim riječima, odigrao sezone na koje je najponosniji!

Možda će vas zanimati

Đed, kako su ga zvali saigrači u svlačionici, poslao je dirljivu poruku navijačima Crvene zvezde, saigračima sa kojima je igrao, klupskim čelnicima i svima koji su zaposleni u aktuelnom šampionu Srbije.

On je pobrojao sve uspjehe koje je ostvario sa klubom, navodeći da je za dvije i po godine koliko je proveo u crveno-bijelom stekao milion uspomena!

''Poslije dvije i po godine na koje sam najviše ponosan u svojoj karijeri, želim da se od srca zahvalim svim navijačima, cijeloj upravi Crvene Zvezde, svim zaposlenima u klubu, stručnom štabu i naravno mojim saigračima za sve što su uradili za mene i za sve što smo zajedno postigli. Tri titule, Kup Srbije, Evropska proljeća, grupne faze Lige šampiona i Lige Evrope, dugo iščekivana dupla kruna i milion uspomena koje će zauvijek ostati u srcu... Hvala ti na svemu Zvezdo!!! Voli Vas vaš Đed'', glasila je poruka koju je Milunović ostavio na Instagramu.

Uz dirljiv oproštaj od Crvene zvezde, Milunović je okačio osam fotografija na kojima su trenuci slavlja, detalji sa mečeva i poziranje sa osvojenim trofejima.

Ispod objave doskorašnjeg defanzivca Zvezde komentare su ostavili njegovi saigrači Njegoš Petrović, Miloš Degenek, Veljko Nikolić...

Crvena zvezda će morati da reaguje na tržištu i nađe zamjenu za snažnog defanzivca. Kao kandidati pominju se Srđan Babić i Vukašin Jovanović, povratnici u srpski fudbal.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC