• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zlatni orlić" puni kasu, a drugi sleće na Marakanu: Zvezda prelomila ko će igrati sa Dragovićem!

Autor Dragan Šutvić

Sve će biti vrlo brzo riješeno...

 crvena zvezda vukašin jovanović srđan babić Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ostala je (ne)očekivano bez Nemanje Milunovića koji je izabrao da poslije dvije i po godine napusti klub i karijeru nastavi u Alanjasporu, što je automatski značilo da je propala ideja o njegovom tandemu sa Aleksandrom Dragovićem.

Dejan Stanković će tako morati da izabere nekog drugog štopera koji će igrati pored reprezentativca Austrije, a to znači da će doći pojačanje na toj poziciji.

Možda će vas zanimati

Trenutno je najbliži dolasku Vukašin Jovanović, nekadašnji defanzivac Crvene zvezde i "zlatni orlić" sa Novog Zelanda, a zapravo mu je jedini konkurent u ovom trenutku još jedan fudbaler iz iste generacije - Srđan Babić.

Zvezda je Babića pozajmila prošle sezone u Famalikao i vrlo dobro se snašao u Portugalu, pa tako trenutno imaju mogućnost da ga prodaju za milionsku svotu.

I to će se gotovo sigurno desiti...

Izvor: MN PRESS

S obzirom na dobre igre, i potencijal da se lijepo uklopi sa Dragovićem, Zvezda bi mogla da i vrati Babića u sastav i da mu novu šansu, međutim u ovom trenutku je ipak bliža odluci da zaradi na njegovom transferu i da dovede ipak zamjenu.

Vukašin Jovanović bi došao kao slobodan igrač poslije isteka ugovor sa Bordoom u kome se nije naigrao, ali sličan put prevalio je i Milan Gajić koji sada igra odlično za Zvezdu.

U 8. kolu, pobeda za miran san pred "večiti" derbi. Mladost Lučani - Crvena zvezda 0:3, golovima Donalda, Jovanovića i Vereda. Jovanović je u 63. minutu iznudio "prelomni" penal i isključenje važnog igrača domaćina, Aleksandra Živanovića.
Izvor: MN PRESS

Jovanović je sa Zvezdom osvojio šampionsku titulu u sezoni 2015/16 kod Miodraga Božovića, potom se preselio u Zenit za 2 miliona evra, ali je od tada njegova karijera u silaznoj putanji i neophodno mu je da ponovo bude standardan.

Podsjetimo, Zvezda od štopera ima još Radovana Pankova, Miloša Degeneka i Strahinju Erakovića.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC