• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan "blindirao" najvećeg talenta: Prodavali smo u Siti i Fiorentinu, tako ćemo i Jovića!

Autor Dragan Šutvić

Nasljednik Stevanovića (za sada) ne ide nigdje.

 partizan nemanja jović produžio ugovor Izvor: MN PRESS

Najtalentovaniji igrač Partizana Nemanja Jović (18) produžio je ugovor sa klubom do ljeta 2025. godine, saopštio je klub.

Prethodni je isticao 2024. godine, a pretpostavka je i da su mladom igraču iz Zvornika povećanja primanja pošto je u prethodnoj sezoni mnogo pokazao i ne čudi što se za njega već sada raspituju mnogi klubovi.

Možda će vas zanimati

Pojavile su se informacije da ga žele Fiorentina, Olimpijakos i Valensija, a Partizan je ovim potezom jasno pokazao da žele da ih "odbiju", bar za sada.

"Nekad protrljam oči da vidim da li budan sanjam! Hvala Bogu, sve je java, a ja obećavam da ću, uz zdravlje, podršku porodice, prijatelja i kluba, tek dati svoj doprinos! O ovome sam sanjao! Želim da moje ime ostane upamćeno uz velike igrače!", poručio je Jović i rekao da "ne leti".

"Toliko mi se toga izdešavalo da se ponekad zapitam da li je sve moguće? Ne zato što nisam verovao u sebe, već što je sve išlo velikom brzinom posljednjih godinu dana. Doduše, samo mi koji stalno treniramo znamo da je sve to posljedica dugogodišnjeg rada i napornih treninga", rekao je Nemanja Jović za sajt kluba.

Izvor: MN PRESS

Jović je debitovao za crno-bijele kod Aleksandra Stanojevića i za vrlo kratko vrijeme etablirao se kao jedan od boljih igrača tima, što se posebno odnosi na drugi dio sezone kada je bio redovan "bonus" igrač.

"Jović je otkrovenje ove sezone među mladim igračima. Naravno, ništa nije slučajno. Sa njim se, kao i sa svim igračima iz omladinske škole studiozno radilo, s tim što je on iskoristio svoju priliku i uzvratio poverenje treneru Stanojeviću tamo gdje je potrebno, na terenu. Znate da je posljednjih godina Partizan uradio transfere igrača u velike klubove kao što su Fiorentina, Monako, Juventus i Mančester Siti i sigurni smo da će i Jović, kada za to dođe vrijeme, nastaviti tim putem. Partizan ima svoje bisere i svake godine neki novi zasija", rekao je direktor Miloš Vazura.

Do sada je Jović za crno-bijele odigrao 22 meča i postigao pet golova, a u međuvremenu je debitovao i za reprezentaciju Srbije na Kirin kupu u Japanu. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC