• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pronađi razliku - Kristijano Ronaldo je već 17 godina mašina: Mišiće pokazao 2004, a isto i sad izgledaju! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kristijano Ronaldo je potpuno posvećen svom tijelu, a to najbolje pokazuju fotografije između kojih je 17 godina razlike.

 kristijano ronaldo savršeno tijelo Izvor: Tanjug/Matthias Hangst/Pool Photo via AP, Profimedia/AFP PHOTO Francois GUILLOT

Kristijano Ronaldo postao je prije nekoliko dana prvi fudbaler u istoriji koji je zaigrao na pet Evropskih prvenstava, a kako igra - čak neće biti toliko iznenađenje ako ga budemo vidjeli i 2024, naravno ako i dalje bude imao motiv da se takmiči.

Za tijelo ne brinemo, Ronaldo je i sa 36 godina jedan od najspremnijih fudbalera na svijetu, a u prilog tome najbolje svjedoče fotografije njegovog tijela!

Možda će vas zanimati

Kristijano Ronaldo je za Portugal debitovao na Evropskom prvenstvu 2004. godine, kada je sa ovom reprezentacijom izgubio finale od Grčke, da bi se potom 2018. radovao sa peharom u rukama. U međuvremenu je stigao do 12 golova na EP, postavši najbolji strijelac u istoriji, ali se njegova reprezentacija trenutno muči da prođe grupu.

Nakon meča protiv Njemačke, koji su izgubili 4:2, skinuo je dres koji nije želio da uzme Robin Gosens, a istovremeno je pokazao izvajano tijelo.

Dobro je poznato da Ronaldo provodi sate i sate u teretani, da je sigurno najspremniji fudbaler u istoriji, a potpuno nevjerovatno otkriće otkrili su navijači koji su pronašli fotografije portugalskog napadača bez majice od prije 17 godina.

Ako uporedite fotografije Ronalda iz 2004. godine i danas - razlike u fizičkom izgledu gotovo i da nema, a i ako je ima zaista je minimalna.

Ronaldo je uvijek bio fudbaler koji prvi dolazi na trening, a posljednji ga napušta, individualno radi u teretani i vodi poseban režim ishrane u kom nije dozvoljena "loša hrana".

To se odnosi i na piće, pa je tako Kristijano Ronaldo napravio pravi bum na Evropskom prvenstvu kada je sklonio flaše Koka-Kole, što je imalo veliki odjek kod navijača, ali i kod drugih fudbalera koji učestvuju na turniru.

Dokaz koliko je Kristijano Ronaldo posvećen održavanju svog tijela i "produžavanju" karijere svakako je i izjava od prije nekoliko godina kada je pričao da sa sinom tek povremeno jede picu.

''Ponekad mi je teško jer pije Koka-Kolu i Fantu, to nije dobro za tijelo. Borim se protiv njegove želje da jede čips, pomfrit i sve ostalo. Ne sviđa mi se to. Imam četvoro djece i želim ono što je najbolje za njih. Moram da budem strog i prema najmlađoj djeci kada vidim da jedu čokoladu'', rekao je Kristijano Ronaldo.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC