• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crveno-plavi „bonusi“ za narednu sezonu: Begić i Kulašin traže svoje mjesto u šampionskom Borcu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Na pripremama Borca na Bledu su i dvojica mladih igrača koji su nedavno zadužili crveno-plavu opremu.

 fk borac slovenija enver kulašin amar begić Izvor: FK Borac

Ekipa Borca vrijedno se priprema za narednu sezonu u kojoj će braniti šampionsku titulu u Premijer ligi BIH, ali prije toga početi kvalifikacije za Ligu šampiona.

Crveno-plava ekspedicija će se u Sloveniji spremati do 30. juna, a među 32 igrača koja je trene rMarko Maksimović poveo na pripreme su i Amar Begić i Enver Kulašin.

Dvojica mladih fudbalera nedavno su zadužila crveno-plavu opremu i konkurisaće za mjesto "bonus“ igrača, odnosno dvojice obaveznih fudbalera mlađih od 21 godine u prvom timu.

"Dvojica moraju početi i to je dobro za nas mlade. Tu sam došao kao pojačanje, trudiću koliko mogu. Ekipa je super, atmosfera je dobra, sve je top, radimo i spremamo se za tu utakmicu koja nas čeka. Biće teška utakmica, ali ništa nije nemoguće“, rekao je mladi Enver Kulašin i dodao.

„Igram krilo desno i lijevo, više sam igrao desno, a adut mi je brzina. Moje je da radim, slušam, a rezultati će doći. Ekipa me dobro primila, i ovi stariji i ovi mlađi“, rekao je mladi reprezentativac BIH.

Bio sam sa U19 reprezentacijom i upisao nastup za U21 selekciju. Cilj mi je da se jednog dana izborim za mjesto u A reprezentaciji“, poručio je on.

Amar Begić, koji igra na poziciji zadnjeg veznog oduševljen je transferom u Borac.

"Ovo je veliki napredak u mojoj karijeri, došao sam iz ekipe Mladosti u šampionski Borac. Dobro su me primili i momci i stručni štab, svi. Uslovi su fenomenalni, radimo dobro, na nama je da damo sve od sebe pa da vidimo šta će biti.

Prošle sezone stekao je iskustvo u Premijer ligi BIH igrajući za Mladost Doboj Kakanj.

"Dobio sam šansu u Mladosti kao vrlo mlad, čim sam izašao iz juniora i odigrao sam prošle sezone skoro sve utakmice. Imam to iskustvo i biće mi lakše da se uklopim u ekipu. Odgovara nam to pravilo o dva U21 igrača i nadam se da će što više mladih igrača dobiti priliku, a na nama je to da iskoristimo“.

Na kraju se osvrnuo na predstojeći duel Borca i Kluža u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"To je najveći izazov u mojoj karijeri, spremam se kao i ostatak ekipe, daćemo sve od sebe da prođemo Kluž, što da ne? Ništa nije nemoguće", poručio je Begić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC