• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda želi Krstičića - i neće da plati! Terzić otkrio planove Grcima: U dobrim smo odnosima sa AEK-om!

Autor Dušan Ninković

Generalni direktor Crvene zvezde otkrio da srpski tim želi da vrati veznog igrača, pod određenim uslovima.

 crvena zvezda nenad krstičić aek transfer zvezdan terzić Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ima najbolji tim u posljednjoj deceniji, rekao je nedavno Zvezdan Terzić, a sada je generalni direktor crveno-bijelih otkrio koga bi još šampion Srbije želio. Zvezda je zainteresovana za Nenada Krstičića, ali postoje uslovi pod kojima bi angažovala povremenog reprezentativca Srbije.

Plaćanje obeštećenja ne dolazi u obzir, kao ni vršenje pritiska na svog nekadašnjeg igrača, pa će Crvena zvezda pojačanje u veznom redu dobiti samo ako Krstičić reši odnose sa AEK-om i dobije čiste papire.

Ovo je u izjavu za ''Gazetu'' otkrio Terzić, koji je istakao da klub ne želi da pokvari dobre odnose koje ima sa timom iz Atine.

''Krstičić nas zanima samo ako iz porodičnih razloga napusti AEK. Mi ne možemo da platimo taj transfer. Niko u Evropi neće plaćati obeštećenje za 31-godišnjeg igrača. Poštujemo AEK i vlasnika kluba gospodina Melisanidisa i želimo da imamo dobre odnose sa njima. Nećemo imati nikakvo učešće u tom poslu dok Krstičić ne riješi svoj problem sa AEK-om. Trenutno ne razmišljamo o tome, jer imamo sjajan tim i puno igrača. Ponavljam, ne želimo da pokvarimo odnos koji imamo sa AEK-om'', otkrio je Grcima Zvezdan Terzić.

Podsjećamo, Krstičić se od kraja sezone pominje kao jedno od pojačanja crveno-bijelih. bio je u Beogradu na finalu Kupa Srbije koji je Zvezda osvojila, a i u narednim danima stizale su informacije da je transfer blizu.

Želju veznog fudbalera da se vrati u Srbiju otkrio je i Vladan Milojević, nekadašnji trener Crvene zvezde koji je nedavno preuzeo AEK.

Prethodnih nedelja crveno-bijeli su pokušali trampama u kojima su nudili Gelora Kangu i Marka Gobeljića da ubijede Grke. Ipak, to im nije pošlo za rukom, pa je Krstičić i dalje član tima iz Atine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC