• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Do kraja karijere u Junajtedu, pa onda trener: Matić u Srbiji uči zanat, objasnio i zašto!

Autor Milutin Vujičić

Nemanja Matić govorio o budućnosti i otkrio da bi karijeru mogao da završi u Mančester junajtedu, a onda će postati trener.

 nemanja matić mančester junajted kraj karijere trenerska licenca Izvor: MN PRESS

Srpski fudbaler Nemanja Matić godišnji odmor provodi u rodnom Vrelu, a dobro je poznato da je veoma aktivan u Jedinstvu iz Uba u kome je i praktično počeo karijeru.

Brine se o klubu i trudi se da Jedinstvo ima najbolje moguće uslove, a u razgovoru za klupsku televiziju skoro da je otkrio ekskluzivu. Na pitanje kakav je plan u nastavku karijere, Matić se nasmešio i praktično ugasio tračeve o novoj saradnji sa Žozeom Murinjom.

"Imam ugovor u Junajtedu još dvije godine, tamo sam, sve super ide za sada da kucnem u drvo", rekao je iskusni zadnji vezni koji je prošle sezone izgubio u finalu Lige Evrope.

"Punim uskoro 33 godine i ne bih imao ništa protiv da do kraja karijere ostanem u Mančester junajtedu. Vidjeću šta je Bog pripremio za mene u budućnosti, samo Bože zdravlja...", poručio je bivši reprezentativac Srbije.

Da ima ambicije da ostane u fudbalu - ima. Završio je "B" licencu i poslije igračke karijere će se okrenuti i trenerskoj, a i kako ne bi kada je radio sa takvim sjajnim stručnjacima.

"To je plan - da se bavim trenerskim poslom. Skoro sam završio 'B' licencu u Kragujevcu. Baš sam htio ovdje, volim srpski fudbal i volim njime da se bavim, htio sam da vidim kako razmišljaju naši predavači odgovorni za licence i shvatio sam da imamo sjajnih trenera i mislim da tu nije problem u našem fudbalu. Struka nam nije problem, dosta dobrih stvari sam naučio i mislim da ću sa velikim zadovoljstvom na istom mjestu upisati i za A licencu. Plan je da budem trener, vidjećemo šta će se do kraja karijere dešavati...", otkrio je Matić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC