• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković dao rok za napadača - "To direktno utiče": Zvezda ima samo 2 špica, za Ligu šampiona mora bolje!

Autor Milutin Vujičić

Trener crveno-bijelih Dejan Stanković odredio je "rok" za dovođenje novog napadača Zvezde. Potreban je za Ligu šampiona.

 crvena zvezda dejan stanković rok za napadača Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je danas zvanično počela pripreme za narednu sezonu i već je otputovala u Beč, a trener Dejan Stanković nada se da će tamo dobiti očekivano pojačanje u napadu.

Generalni direktor Zvezdan Terzić obelodanio je da to sigurno neće biti najčešće pominjani Aleksandar Prijović, koga je nazvao "nadobudnim", dok je sportski direktor Mitar Mrkela otkrio samo da će novajlija u napadu biti stranac.

Za sada su se pojavila dva imena - Ohi Omižuanfo iz Moldea i Olarenvadžu Kajode iz Šahtjora - dok je Stankoviću vrlo bitno i kada će pojačanje doći.

"Napadač je jedno od odgovornijih mjesta u timu, radi se o igraču koji donosi prevagu i razliku, kvalitet, golove, bodove. On direktno utiče na neke stvari. Mi već 17. jula počinjemo takmičenje u prvenstvu, četiri dana kasnije kreću i kvalifikacije za Ligu šampiona", moglo se iz Stankovićevog glasa pročitati koliko je značajno da posao bude završen što prije.

"Nadam se da ćemo u narednih sedam dana završiti i taj dio priče koji se tiče dovođenja napadača...", dodao je Stanković.

Zvezda trenutno u špicu ima samo Milana Pavkova i Nikolu Krstovića, za koga se sve češće može čuti da bi mogao u Vojvodinu, dok je na toj poziciji upotrebljiv i El Fardu Ben, ali samo ako ne postoji drugo rešenje jer se teže snalazi na mečevima u kojima je rival stalno iza lopte.

Pamte navijači crveno-bijelih da je i prošlog ljeta, odnosno jeseni, kasnilo pojačanje u napadu, pa je tako Dijego Falćineli stigao tek pred Omoniju i nespreman morao da zaigra.

Zvezda je odlučila da Italijana ipak ne zadrži pošto je bio preskup za ono što pruža.

"Dijegu Falćineliju je istekla pozajmica, on je odradio sve zbog čega je došao. Bilo je tu nažalost i korone i povreda, tako da možda nije završio sezonu kako smo svi očekivali. Međutim kada zaokružimo cijelu priču - on je odradio pošten i dobar posao", zaključio je trener Zvezde pred polazak na pripreme u Austriju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC