• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bolji je Dragović od Milunovića! Terzić o rokadi štopera: Jači smo! 

Autor Milutin Vujičić

Zvezdan Terzić poručuje da je Zvezda jača nakon dolaska novog štopera Aleksandra Dragovića koji je zamijenio Nemanju Milunovića.

 zvezdan terzić zvezda ima jaču zadnju liniju dragović babić Izvor: MNPRESS

Crvena zvezda je danas zvanično počela pripreme za narednu sezonu, a na prvom treningu se pojavilo 28 fudbalera, dok je 29. i jedino pojačanje za sada - Aleksandar Dragović.

Dejan Stanković na okupu praktično ima isti tim kao prethodne sezone kada je osvojena "dupla kruna", a Nemanja Milunović jedan je od samo dvojice igrača koji su u međuvremenu otišli, mada su još sedmorica precrtana.

Zvezda je željela da zadrži Milunovića, najboljeg štopera grupne faze Lige Evrope, ponudila mu je ugovor, ali je "Đed", kako mu glasi nadimak, otišao u Tursku.

Izabrao je unosniju ponudu, a generalni direktor Zvezdan Terzić ne žali previše zbog toga.

"Nama je najveće pojačanje što smo sačuvali kompletan tim od prošle sezone. U stvari - jači smo! Dragović je realno bolji igrač, sa većim rejtingom, nego što je to Milunović", poručio je Terzić u razgovoru sa novinarima.

Iako je bilo planirano da Milunović i Dragović igraju zajedno u tandemu, djeluje da će pored reprezentativca Austrije ipak biti povratnik Srđan Babić.

"Vratio se i Babić koji je godinu dana sticao iskustvo u Portugalu i to je drugi Babić u odnosu na onog koji je napustio Zvezdu. Sa Dragovićem i Babićem imaćemo čvršću zadnju liniju, imamo sačuvan tim i to je naš najveći kvalitet", objasnio je Terzić.

Zvezda je inače u potrazi za lijevim bekom i napadačem, a generalni direktor je najavio da će se posle potpisivanja produžetka sa Kataijem razgovarati i sa Ivanićem.

"Zvezda je spremna za kvalifikacije za Ligu šampiona", zaključio je operativac Zvezde.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC