• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćiro poludio na Hrvata - Meni se to nikad ne bi desilo: Sine, naredio bih da se vakcinišeš, a ne da slušaš primitivce!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Hrvatska protiv Španije nije mogla da računa na važnog igrača, jer se Ivan Perišić zarazio korona virusom, a legendarni stručnjak vjeruje da je vakcina mogla sve da riješi.

 miroslav ćiro blažević ivan perišić korona virus vakcinacija Izvor: MN Press/Profimedia

Hrvatska je završila učešće na Evropskom prvenstvu u spektakularnoj utakmici protiv Španije, na kojoj je viđeno osam golova.

Španci su slavili 5:3 protiv vicešampiona svijeta, a dešavanja na tom meču - koji je obilježila i žestoka svađa Hrvata na terenu - prokomentarisao je legendarni hrvatski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević.

Možda će vas zanimati

Nekadašnji selektor Hrvatske, koji je "vatrene" vodio do trećeg mjesta na Svjetskom prvenstvu 1998. godine, govorio je za tamošnji "RTL" o ispadanju Hrvata sa Eura, istakavši da bi sigurno prošli u četvrtfinale da je ekipa bila kompletna.

Dejan Lovren je bio suspendovan, a Ivan Perišić zaražen korona virusom.

"Da su bili Perišić i Lovren, nema šanse da ne prođemo ove. Dalić je izvadio maksimum. On ima četiri-pet mladih igrača za koje se još ne zna hoće li biti reprezentativci. Morao je akrobacije da izvodi da spasi što se može spasiti. Sve u svemu, mislim da je najbolja bila publika jer ona nije spremna da kritikuje, zahvalna je svojim ljubimcima za napore koje su učinili. U jednom trenutku bili smo svi u euforiji jer smo mislili 'Evo nas!', ali Španija je fudbalska velesila", počeo je Blažević.

On je potom istakao da bi natjerao Perišića da se vakciniše protiv korona virusa, igrača koji je Hrvatskoj i te kako nedostajao protiv Španije.

"To je meni nepojmljivo. Koliko god je nespretno da ja to kažem, meni to nikad ne bi moglo da se dogodi. Ti nisi, sine, svoj, ti si gazda hrvatskog naroda i imaš privilegiju da ga predstavljaš. I da se sad razboliš jer ti je neki primitivac stavio bubu u glavu da ne treba vakcinišeš. Ja bih mu naredio", poručio je "Ćiro" u svom stilu.

Na kraju, dao je podršku selektoru Zlatku Daliću, rekavši da bi trebalo da ostane na čelu hrvatske selekcije.

"To je najvažnije. Ja Daliću vjerujem, on je jedan pedagog. Sve što selektor treba da zna, on to zna. On je pedagog, ja bih radije da je tiranin."

Pročitajte i ovo


Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Sledeći je Đoković

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC