• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstičić blizu Beograda, Milojević dobija ljubimca iz Zvezde! Pojačanje za Ligu šampiona sve bliže, AEK dovodi zamjenu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski trener Vladan Milojević će ponovo raditi sa iskusnim fudbalerom, kom je oživio kariejru promjenom pozicije.

 nenad krstičić aek crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ne krije da želi Nenada Krstičića, ali samo pod posebnim uslovima, ako on raskine ugovor sa grčkim klubom. Ekipa koju predvodi Vladan Milojević hoće da ga zadrži, barem dok ne pronađe adekvatnu zamjenu za njega.

A to bi, po posljednjim pisanjima iz Grčke, mogao da bude još jedan bivši fudbaler crveno-bijelih. Damjanu Le Taleku istekao je ugovor sa Monpeljeom, pa bi kao slobodan igrač mogao da stigne u Grčku, kod trenera koji ga je obožavao.

Možda će vas zanimati

Upravo je francuski fudbaler bio jedan od glavnih razloga za Milojevićeve uspjehe. Nakon katastrofalnog kraja sezone u kojoj je Miodrag Božović napustio klupu, Milojević je uspio da iz Francuza izvuče maksimum. Dao mu je povjerenje, pomjerio ga u posljednju liniji, a Damjan je u Beogradu zablistao na poziciji štopera iako to gotovo nikada ranije nije igrao.

Od odlaska u Francusku je ponovo defanzivni vezni, a i u Grčkoj bi mogao da bude na tom mjestu. Naravno, Milojević neće ignorisati njegovu polivalentnost, ali on prije svega stiže kao Krstičićeva zamjena - jer je čak i Vladan govorio o odlasku!.

Svjestan je AEK da povremeni reprezentativac Srbije želi da ode, pa su kontakti sa francuskim fudbalerom već počeli. Nema sumnje da bi Vladan Milojević volio da vidi iskusnog francuskog fudbalera u žuto-crnom dresu naredne sezone. Grčki mediji već analiziraju igru Damjana Le Taleka i šta bi sve mogao da donese novom klubu, nakon što se dogovori oko saradnje

Tokom boravka u Crvenoj zvezdi saradnja Vladana Milojevića i Damjana Le Taleka je bila fantastična, kako u domaćim okvirima tako i na međunarodnoj sceni.

Ukoliko AEK i Nenad Krstičić raskinu ugovor uskoro, Crvena zvezda će pokušati da vrati veznog igrača u Srbiju. To je najavio i Zvezdan Terzić, koji je istakao i prijateljske odnose sa grčkim klubom. Krstičićeva želja nije sporna...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC