• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi majstore! Golčina iz slobodnjaka i još 2 "spakovana": Nema klub, a vuče Argentinu ka trofeju koji mu fali! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Lionel Mesi na Kopa Amerika igra kao da mora da se proda, sve je bliže finale Brazil - Argentina!

 lionel-mesi-argentina-kopa-amerika Izvor: Streamable.com/Printscreen

Fudbaleri Argentine plasirali su se u polufinale Kopa Amerika nakon što su ubjedljivo savladali Ekvador u posljednjem meču ove faze takmičenja, a sve zasluge za taj trijumf idu - Lionelu Mesiju.

Možda će vas zanimati

ARGENTINA - EKVADOR 3:0 (1:0)

/De Paul 40, Martinez 84, Mesi 90+3/

Lionel Mesi je već nekoliko dana bez kluba otkako mu je ugovor istekao s Barselonom, a legendarni Argentinac igrao kao da mora da se nametne nekom novom klubu.

Jedan od najboljih igrača svih vremena pokazao je klasu u meču protiv Ekvadora, pošto je bio asistent kod prva dva pogotka, a onda i strijelac trećeg i to iz slobodnog udarca.

Prethodno su se Brazil i Peru smjestili u prvo polufinale, Kolumbija je poslije penala izbacila Urugvaj (meč završen 0:0) i upravo će oni sljedeći morati na megdan sve boljoj Argentini. Mesi je u svojoj karijeri osvojio silne trofeje i nagrade, ali Kopa Ameriku još nije i ovog ljeta u Brazilu igra kao da je svjestan da mu je ovo posljednja prava prilika da sa svojom selekcijom podigne taj trofej.

Za Argentinu je od početka sve išlo dobro, imali su svojih šansi, a prvu su iskoristili u 40. minutu kada je Mesi "spojio" De Paula sa golom i uposlio ga u vrlo izglednu situaciju.

U nastavku je Ekvador imao više svojih pokušaja da se vrati u meč, ali malo šta je vrijedilo kada je u 84. minutu igre ponovo Mesi bio "paker", ovoga puta za Lautara Martineza.

I da sve bude ukrašeno na kraju na najljepši mogući način, Mesi je u nadoknadi vremena, poslije crvenog kartona Pjera Inkapija zbog faula kao posljednjeg igrača odbrane, namjestio loptu za slobodan udarac i kao od šale je "zakucao" u gol Ernana Galindeza.

Još dva koraka i Mesi i Argentina bi mogli da konačno osvoje Kopa Ameriku. Slijede polufinale Brazil - Peru i Kolumbija - Argentina, a poslije turnira će i Leo moći da se koncentriše na novi ugovor...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC