• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić otkrio detalje o Kolarovu! Bio želja generalnog direktora Zvezde, ali nije moglo!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iskusni srpski fudbaler trenutno se oporavlja od povrede, a zbog toga nije pojačao crveno-bijele.

 zvezdan-terzic-o-dolasku-aleksandra-kolarova Izvor: MN Press/Profimedia

Pripreme za novu sezonu Crvene zvezde traju, a Aleksandar Kolarov neće biti njen dio jer je produžio ugovor sa Interom. O dolasku lijevog beka u Crvenu zvezdu govorio je Zvezdan Terzić, njegov prijatelj i čovjek koji mu je mnogo uticao na karijeru.

Generalni direktor crveno-bijelih otkrio je pravi razlog zbog kog iskusni fudbaler i nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije nije pojačao srpskog šampiona ovog ljeta.

Aleksandar Kolarov je u finišu prethodne sezone zaradio neugodnu povredu, pa je tokom ljeta imao operaciju od koje se još oporavlja.

''On je prije svega moj prijatelj i vezan je za mene kroz karijeru. Volim ga kao čovjeka i cijenim kao igrača. Moja želja je bila da on dođe u klub, i tu smo se složili i Mrkela, i Stanković i ja, ali je imao povredu diskus hernije i nije mogao odmah da se odazove pripremama, a nama je on treba za kvalifikacije za Ligu šampiona, a ne prvenstvo. Uz sve to, imao je opciju produžetka ugovora sa Interom. Nije ispunio taj broj utakmica, ali promjenom trenera, došlo je do novih razgovora i ostao je tamo. Vrata Crvene zvezde su mu otvorena, on je ponikao ovdje i volio bih da završi karijeru kod nas'', otkrio je Terzić.

Crvena zvezda je ovog ljeta bila dovođena u vezu i sa Kolumbijcem Huanom Mohikom, ali su sve manje šanse da se klub pojača na mestu lijevog beka. Kako je otkrio Terzić, nakon razgovora sa Milanom Rodićem, nema potrebe za dovođenjem stranca u defanzivi.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC