• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda čuva tandem! Ivanić još tri godine, Rodić do kraja karijere - Terzića ne zanimaju ponude iz Engleske!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Generalni direktor crveno-bijelih Zvezdan Terzić otkrio da se pregovara sa dvojicom fudbalera o nastavku saradnje.

 mirko ivanić i milan rodić ostaju u crvenoj zvezdi Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno su na pripremama u Austriji, gdje su već odigrali tri kontrolna meča, a iz inostranstva se preko klupskog sajta oglasio Zvezdan Terzić. Generalni direktor Crvene zvezde govorio je o mnogim temama, a otkrio je i sa kojim igračima se pregovara oko novog ugovora.

Iako je postojalo veliko interesovanje za Mirka Ivanića iz Engleske, Terzić je siguran da će ofanzivni vezni fudbaler produžiti ugovor.

Možda će vas zanimati

Nekadašnji igrač Vojvodine i BATE Borisova ostavio je impresivan utisak prethodne sezone, pa ne čudi interesovanje iz jačih liga. ali, nije na prodaju!

''Pričali smo prije dva dana i ponuđen mu je novi ugovor na tri sezone, i ubijeđen sam da ćemo potpisati to. Njemu sadašnji ističe za godinu dana i reagovali smo u skladu s tim'', otkrio je Terzić.

Crveno-bijeli su u ovom prelaznom roku imali opciju da prodaju najboljeg igrača iz prethodne sezone, ali engleski tim koji je zainteresovan za Mirka Ivanića neće uspjeti da ga dovede.

''Imamo kostur koji čine 13 igrača i oni ne mogu da idu ni pod kojim uslovima. Prije par dana je postojalo interesovanje kluba iz Engleske za Ivanića, ali tu nije riječ o novcu. Ne želimo da razgovaramo o tome i da skrećemo glave sa fokusa, a nama je on na kvalifikacijama za Ligu šampiona. Sve je usmjereno ka tome'', ističe generalni direktor Crvene zvezde!

Pored Mirka Ivanića, navijače zanima i status Milana Rodića. Njih dvojica su fantastično sarađivali po lijevom boku, a u jednom trenutku se činilo da je lijevi bek blizu odlaska.

Rodić je pokazao želju da napusti klub, dok Terzić želi da nekadašnji defanzivac OFK Beograda i povremeni reprezentativac Srbije ostane do kraja karijere!

''Volio bih da Rodić ostane do kraja karijere u našem klubu, jer smatram da tako domaćeg i kvalitetnog lijevog beka, sposobnog da igra u oba pravca - ne možemo da dovedemo. Vidjećemo za stranog lijevog beka, nije prioritet poslije razgovora sa Rodićem'', tvrdi prvi operativac crveno-bijelih.

Ovim je praktično završen prelazni rok što se tiče dolazaka u Crvenu zvezdu. Nakon Terzićeve izjave male su šanse da srpski šampion angažuje Kolumbijca Huana Mohiku, lijevog beka koji ima iskustvo igranja u Španiji i Italiji.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC