• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Defanzivac Kluža optimista pred Borac: Radovao sam se za Zrinjskim u Banjaluci, nadam se da ću opet

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kluž je u Banjaluku donio dva gola prednosti iz prvog meča, te se svi u taboru rumunskog šampiona nadaju da će to biti dovoljno za plasman u drugu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

 mateo sušić fudbaler kluža najava utakmice protiv borca Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Borac i Kluž u utorak od 20 časova odigraće na banjalučkom Gradskom stadionu revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Rumuni imaju dva gola prednosti iz prvog meča (3:1), te se svi u taboru rumunskog šampiona nadaju da će to biti dovoljno za plasman u drugu rundu kvalifikacija.

Možda će vas zanimati

Poslije više od decenije, Mateo Sušić vraća se u Banjaluku. Dobra sjećanja vežu ga za 2009. godinu, kada su "plemići" odnijeli sva tri boda sa Gradskog stadiona.

"Imam jako lijepe uspomene iz Banjaluke. Posljednju utakmicu koju sam ovdje igrao za Zrinjski dobili smo, pa bih volio da se nešto slično dogodi i sutra. Uvijek je dobro vratiti se kući, divan je osjećaj biti uz svoje ljude, pojesti domaću hranu... Radovao sam se ovome. Sutra će na stadionu biti i moja porodica, gdledaće me uživo, tako da će to za mene biti poseban dan. Dosta sam igrao po Evropi, bilo je prilika da izvučemo nekoga iz BiH, a sada je prvi put nakon skoro 12 godina da igram protiv nekog bh. kluba", kaže 30-godišnji Mostarac.

Uprkos povoljnom rezultatu iz prvog meča, Sušić smatra da Rumunima neće biti lako u sutrašnjem revanšu.

"Imamo dobar rezultat, ali smatram da će sutra biti teška utakmica. Znam da svi klubovi na Balkanu kada igraju domaće utakmice imaju veliku podršku navijača, teško ih je pobijediti, tako da sam siguran da će biti zanimljivo, ali i da ćemo mi biti na našem nivou", optimista je Sušić.

Pred revanš sa Borcem, Kluž je u subotu odigrao rumunski Superkup. Aktuelni šampion Rumunije poražen je u tom meču od osvajača Kupa Univerzitatee iz Krajove nakon penala 2:4 (u regularnih 90 minuta bilo je 0:0).

"Porazi su sastavni dio fudbala. Treba da dignemo glavu i nastavimo sa našim radom. Dobro smo odigrali taj meč, ali nismo iskoristili svoje šanse. Penali su uvijek lutrija, nikad se ne zna. Nadam se da ćemo i protiv Borca biti na istom nivou, ali da ćemo postići neki gol", zaključio je Sušić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC