• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Istorija - prva VAR odluka u Superligi: Sudiju zvali iz Stare Pazove, TSC dobio penal nakon snimka! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Srpski fudbaler je dobio novu stranicu, primjenu VAR tehnologije.

 tsc novi pazar istorija Izvor: MN PRESS

Fudbaleri TSC-a su na stadionu u Senti savladali Novi Pazar (2:0), a ovaj meč zauvijek će ostati upisan u fudbalsku istoriju Srbije. Sudija Jovan Šegrt prvi je koji je donio odluku nakon konsultacija sa VAR tehnologijom.

Nakon što je ponovo pogledao snimak iz kaznenog prostora Pazaraca, Šegrt je dosudio penal, koji je Nenad Lukić pretvorio u gol i konačan rezultat na meču. Prije toga, najboljih strijelac Krstajićevog tima jednom nije bio precizan sa bijele tačke, odnosno Ostojić je zaustavio njegov šut.

TSC - Novi Pazar 2:0 (1:0)

Možda će vas zanimati

Ipak, Lukićev promašeni penal nije poremetio tim iz Bačke Topole. Samo nekoliko minuta kasnije stigli su do prednosti i to kada je njihov bivši fudbaler Bojan Balaž (20) pogodio mrežu tima za koji sada igra.

U toku je bio 28. minut meča kada je mladi defanzivac nespretno intervenisao, a taj pogodak je mnogo uticao na tim iz novog Pazara. Igrači Milana Milanovića nisu uspjeli da se oporave od šoka, pa su do kraja susreta bili lošiji tim na ovom meču.

Najzanimljiviji detalj dogodio se oko 50. minuta meča. Kolege iz VAR sobe koja se nalazi u Kući fudbala u Staroj Pazovi savjetovale su sudiju Jovana Šegrta da pogleda snimak iz nekoliko uglova, prije nego što je dosudio kazneni udarac.

Bio je to drugi penal za TSC na meču, ali se čini da je odluka bila opravdana, pošto je defanzivac gostiju igrao rukom u kaznenom prostoru, dok je pred golom bila gužva. Ovog puta je Nenad Lukić savladao svog sugrađanina iz Sremske Mitrovice Miloša Ostojića i krenuo po titulu za najboljeg strijelca lige, koju je osvojio pretprošle sezone. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC