• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kairat ima prednosti, fizički su dominantni i direktni: Stanković i ekipa odletjeli za Kazahstan, kreće put ka LŠ!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda je počela sezonu remijem protiv Vojvodine, a u Kazahstanu se nadaju boljem rezultatu.

 kairat crvena zvezda dejan stanković najava Izvor: Profimedia

Crvena zvezda je otputovala za Kazahstan gdje je čeka prvi evropski duel ove sezone, a protivnik će biti dobro poznati Kairat.

Objavljen je i spisak fudbalera koji putuju u Almati, a pred sam polazak ekspedicija Crvene zvezde se susrela sa Novakom Đokovićem, koji je u isto vrijeme letio za Tokio na Olimpijske igre. 

Možda će vas zanimati

Pred polijetanje za daleki Almati Stanković je još jednom ponovio da je Kairat u prednosti jer su zbog sistema takmičenja u njihovoj ligi sada u punoj takmičarskoj formi. 

"Kairat ima prednost jer su u stopostotnom takmičarskom ritmu što se vidjelo protiv Makabija iz Haife, za koga mislim da je kvalitetnija, organizovanija i talentovanija ekipa. Međutim, Kazahstanci su to uspijevali da nadomjeste na trkačkom planu sa jednom lakoćom i fizičkom dominacijom. Bili su direktni bez mnogo okolišanja, dobri iza lopte, tvrdi, htjeli su da dobiju što više duela i u tome uspijevali, jer imaju sedam izvanrednih skakača. Radili smo na dosta detalja za ovu utakmicu i što se tiče igre i nekih sitnica koje bi mogle da donesu prevagu na sutrašnjem meču", rekao je Stanković za klupski sajt.

Nije moglo dalje da se ide u kvalifikacijama, ali tim će morati da se prilagodi na dug put, razliku u vremenskim zonama...

"Došlo nam je najdalje moguće mjesto, ali mi smo profesionalci i njima će takođe biti tako u povratku. Držaćemo se naše satnice i programa, kao da igramo u četiri sata popodne po našem vremenu. Tako ćemo organizovati ustajanje, sastanke i odlazak na stadion. Kada se približavaju ovakve utakmice, treba biti hrabar, inteligentan i organizovan. Ništa nije dobijeno niti izgubljeno. Kada nađeš ravnotežu između ta dva, onda si pobjednik. Imam grupu sjajnih momaka i klub je učinio sve u toku prelaznog roka da budemo što jači. Spremni smo fizički i koncentrisani, i ovo je jedna lijepa prilika da se i ove godine upišu zlatnim slovima u istoriju", kazao je Stanković.

Problema sa povredama nije bilo i cijeli tim je Stankoviću na raspolaganju. 

"Hvala Bogu svi su zdravi izašli sa priprema i sada sam na slatkim mukama koga da stavim u tim. Najbitnije mi je da ekipa diše kao jedan. Svi razumijemo datu situaciju. Nemam dvojbe oko startnih 11. Svako iz grupe može da doprinese uspjehu kluba", zaključio je Stanković. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC