• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Apsolutni smo favoriti!" Leotar Borčeva prilika za iskupljenje poslije neuspjeha u Belfastu

Autor Dragan Šutvić

Borac će sutra od 21 čas dočekati Trebinjce

 m:tel premijer liga bih 2. kolo leotar borac maksimović ćorić najava Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Nakon bolnog šamara u Belfastu, fudbaleri Borca ponovo su na premijerligaškom kolosijeku.

Sutra uveče, od 21.00 (Gradski stadion, TV Arena sport), očekuje ih okršaj sa trebinjskim Leotarom, povratnikom u elitu, koji je u prvoj rundi trijumfovao nad Radnikom u Bijeljini.

Možda će vas zanimati

"Poslije šokantnog poraza koji smo doživjeli u Sjevernoj Irskoj, definitivno nema puno vremena i dobra je stvar što imamo odmah utakmicu, da se odmah vratimo u neki kolosijek koji nam je potreban. Leotar je ekipa koja je tek ušla u ligu, otvorili su sezonu pobjedom u Bijeljini i sigurno da nemaju šta da izgube u Banjaluci. Pretpostavljam da će doći ovdje da stanu u dupli blok, da se brane i da pokušaju nešto iz toga da urade. Međutim, mislim da smo apsolutni favoriti u ovoj utakmici, da ćemo se pitati sve oko nje i da ćemo na kraju doći do tri boda koja nas samo i zanimaju", poručio je trener Borca Marko Maksimović u najavi utakmice.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Veliki adut tima iz grada na Trebišnjici svakako je trener Branislav Krunić, ex-igrač i šef struke Borca koji odlično poznaje stanje u banjalučkom klubu.

"Bez obzira na sve, smatram da smo apsolutni favoriti i ne bježim od toga. Ja sam neko ko apsolutno poštuje ekipu Leotara, iz razloga jer sam igrao tamo, proveo neki fin period, volim Trebinje kao grad, ali mislim da Borac sutra treba da opravda ulogu favorita. Mi smo šampioni države, Leotar je spletom okolnosti ušao u ligu. Drago mi je da je grad stao iza kluba kao što je Leotar i samo oni, Hercegovci, mogu tako brzo da se skupe i da naprave ekipu koja će do kraja polusezone mnogo da se pita, a onda vjerujem da će kasnije napraviti još bolju ekipu i ostati u ligi. Uvjeren sam da će Leotar u sezoni ostvariti svoj cilj, ali mislim da se sutra više pitamo mi nego oni", kategoričan je Maksimović.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Borac mora da se izdigne poslije debakla u Belfastu i već od Leotara se vrati na pravi put, ističe desni bek Dino Ćorić.

"Mislim da je odlično što nam nove utakmice slijede vrlo brzo nakon meča u Belfastu. Leotar je novo dokazivanje, poraz od Linfilda nas boli, ali iz tog poraza treba izaći jači i bolji. Mislim da smo spremni i fokusirani na sutrašnju utakmicu i uvjeren sam da uz naš pravi pristup i navijače možemo da stignemo do tri boda", navodi Ćorić.

M:TEL PREMIJER LIGA BiH – 2. kolo

Subota

Radnik – Sloboda (19.00)

Tuzla siti – Željezničar (21.00)

Nedjelja:

Posušje – Sarajevo (17.00)

Rudar Prijedor – Široki Brijeg (17.00)

Borac – Leotar (21.00)

Odgođeno:

Zrinjski - Velež

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC