• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je Partizanova odbrana za Slovačku: Stanojević tražio jači ritam - Vojvodina uvijek sa 150 odsto, večeras nije mogla

Autor Dragan Šutvić

Trener crno-bijelih pohvalio svoj tim, kao i navijače poslije važnog trijumfa u Novom Sadu. Razumije umor protivnika i zato je posebno tražio žešći ritam od svog tima.

 vojvodina partizan aleksandar stanojević Izvor: YouTube/FK Partizan

Partizan je ponovo odigrao odlično na "Karađorđu" i opet pobijedio - drugi put u nizu.

Crno-bijeli su trijumfom u derbiju protiv Vojvodine ostali na čelu tabele sa skorom od šest osvojenih bodova i gol razlikom 6:0.

Možda će vas zanimati

Heroj trijumfa u Novom Sadu bio je Partizanov Izraelac Bibars Natho, navijači i ekipa opraštali su se posle utakmice od kapitena i golmana Vladimira Stojkovića, a trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević čestitao je nakon meča ekipi.

"Čestitam im, mislim da su danas bili dobro fokusirani, takmičarski su jasno odigrali. Na periode je bilo to dosta dobro, u nekim trenucima dosta sporo, ali mislim da je Vojvodina bila umornija od puta. Mi nismo isto bili svježi, ali mislim da smo bili dobri, u većem dijelu smo kontrolisali utakmicu i mogu biti zadovoljan", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Da li će današnji sastav odbrane (Lutovac, Saničanin, Vujačić, Urošević) biti i rješenje za meč protiv Dunajske Strede?

"Ide u tom pravcu, jer Živković nema pravo, Miljković je povrijeđen. Lutovac je danas bio dobar i da, to će biti odbrana", odgovorio je šef struke crno-bijelih.

Stanojević je komentarisao i ambijent na stadionu.

"Bilo je sportski, pravo navijanje, onako kako Novi Sad i mi, dva velika kluba, i zaslužujemo. Sve je bilo u fer-pleju, pozitivna atmosfera, dobar broj ljudi. Hvala navijačima koji su nas podržali sve vrijeme, bili pozitivni, uz nas, to nam mnogo znači ako je svaka utakmica biti ili ne biti. Ovakva utakmica sa sve vrijeme sportskim navijanjem je ono što stalno želimo. Hvala im od srca".

Pogledajte kako je bilo na "Karađorđu".

Da li je očekivao jači otpor Vojvodine?

"Uvek je teško igrati u Novom Sadu. Sa druge strane, Vojvodina je imala meč protiv Zvezde na njihovom stadionu, pa put... Kad igraju obe utakmice igraju sa 150 odsto mogućnosti. To su radili protiv Zvezde, to rade stalno. Zato smo tražili da idemo jačim ritmom, jer smo svežiji. Bilo je priče o odlaganju, ali nemamo kada da igramo. Igramo u četvrtak važniju utakmicu od ove danas. Žao mi je što nismo bili sveži ni mi, ni oni, verovatno je to bio razlog što nisu bili agresivni kao u poslednje dve utakmice", dodao je Stanojević.

Partizan se nakratko vraća u Beograd, pa se sprema za odlazak u Slovačku u sredu. Revanš protiv Dunajske Strede u meču 2. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu igraće u četvrtak od 20.45 časova.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC