• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Da bi opet bio šampion, moraš da se digneš!" Maksimović pozvao publiku na Linfild: Dođite, da zajedno vjerujemo!

Autor Dragan Šutvić

Borac nije uspio da savlada trebinjski Leotar u drugom kolu m:tel Premijer lige BiH, a sada ga čeka revanš utakmica sa predstavnikom Sjeverne Irske u drugom kolu Konferencijske lige...

 m:tel premijer liga bih 2. kolo borac leotar marko maksimović Izvor: MONDO

Ni u drugom premijerligaškom meču u novoj sezoni, aktuelni šampion BiH nije stigao do pobjede.

Nakon remija sa Željezničarom (1:1) na Grbavici, Borac je podijelio bodove i sa Leotarom (0:0) na banjalučkom Gradskom stadionu.

Možda će vas zanimati

"Leotar je klub u kojem sam igrao, Trebinje je grad za koji sam vezan i drago mi je što su se vratili u Premijer ligu BiH. Rekao sam i u najavi utakmice da se samo Leotar i grad Trebinje mogu okupiti u tako kratkom roku i napraviti ekipu koja će biti konkurentna šampionu države", bilo je prvo što je rekao trener Borca Marko Maksimović poslije utakmice, istakavši o meču:

"Definitivno smo stvarali šanse, realizacije nije bila dobra, međutim u fudbalu imate i dobre i teške momente. Mora se nastaviti dalje, prosto ne mogu večeras da imam zamjerku. Falio je pogodak, ali dobro je kad ne izgubiš ovakvu utakmicu jer mislim da Leotar ima opasnih igrača, ovih što su ušli sa klupe, i da je sigurno 'visila' opasnost da primimo gol, ali smo dobro iskontrolisali. Na kraju, kad se promaši sa dva metra, sigurno nema šta da se zamjeri momcima... Stigao nas je i umor, ispražnjeni smo i emotivno i fizički nakon Sjeverne Irske, ali nismo htjeli da odgađamo utakmice. Da bi ponovo postao šampion, moraš da se digneš. Mora da nastavi da se radi, došli su neki novi igrači, vraća se polako i Jovo Lukić i nemam dilemu da će sve biti kako treba."

U četvrtak njega i ekipu očekuje revanš utakmica drugog kola Konferencijske lige protiv sjevernoirskog Linfilda.

Prva utakmica, igrana u Belfastu, završena je visokom pobjedom domaćih (4:0), a revanš u Banjaluci počinje u 20 časova.

"Rezultat jeste jako visok. Linfild, uz dužno poštovanje Leotaru, ima opasne igrače ako budemo ostavljali prostora za tranziciju i sigurno ćemo imati problema sa njima i ovdje. Očekujem da se brane jer smo mi protiv Kluža definitivno pokazali šta možemo, ali, eto, pokazali smo i da smo u stanju da ne pobijedimo, a mislim da smo bolja od Leotara, kao što mislim da Linfild nije bolji od nas, ali smo izgubili. Fudbal je proces, moraš ozbiljno da radiš, da pristupaš svaki dan. Imaćemo tri dana da se skupimo, a ja se zahvaljujem navijačima i svima koji su došli da nas podrže protiv Leotara. Bodrili su nas do posljednjeg momenta i ja ih pozivam da dođu i u četvrtak, da zajedno vjerujemo i pokušamo da ostvarimo čudo. Ako ne uspijemo – idemo dalje, okrećemo se nekim drugim stvarima, a čuda se dešavaju. Mi smo to pokazali prošle sezone kad smo stigli razliku od 13 poena. Ja sada ne vidim nijedan problem, ako neko vidi, OK, ali ja ga ne vidim", poručio je Maksimović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC