• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov junak sa derbija se vraća u Humsku: Zvezdi odbranio dva penala, možda brani već u Rusiji?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Povratnik u redove crno-bijelih donosi ogromno iskustvo među stative.

 Partizan-dovodi-golmana-Milana-Lukaca. Izvor: MN PRESS

Crno-bijeli su na pet zvaničnih mečeva u novoj sezoni imali trojicu golmana, a blizu povratka u Humsku je iskusni Milan Lukač (35) koji bi trebalo da bude zamjena za Vladimira Stojkovića. doskorašnji kapiten preselio se u Saudijsku Arabiju i među stativama ostavio ''samo'' Aleksandra Popovića i Nemanju Stevanovića.

Kako prenosi ''Mozzartsport'', Lukač je blizu dogovora sa crno-bijelima, a Partizan se nada da bi papirologiju mogao da završi i prije četvrtka i meča protiv Sočija. Ukoliko se to desi, iskusni čuvar mreže koji se u srpski fudbal vraća nakon isteka ugovora sa Akhisarom, mogao bi da brani u trećem kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Očekuje se da Lukač zaoštri konkurenciju među stativama, mada su Popović i Stevanovića na mečevima u Evropi i domaćoj Superligi Srbije pokazali kvalitet. Njih dvojica su branili na po jednom meču nakon Stojkovićevog odlaska, i sigurno će se i protiv iskusnog povratnika u Humsku boriti za minute.

Navijači Partizana se Milana Lukača, bivšeg golmana Čukaričkog i OFK Beograda, sjećaju iz prvog mandata u kom je imao jedan impresivan nastup protiv Crvene zvezde. Na utakmici protiv najvećeg rivala odbranio je penale Milošu Ninkoviću i Nikoli Mijailoviću, a ekipa koju je tada predvodio Marko Nikolić stigla je do pobjede na stadionu Rajko Mitić.

Lukač je za Partizan branio između 2013. i 2015. godine, kada se preselio u Tursku, gdje je proveo narednih šest godina. Karijeru je počeo u Mladosti iz Bačkog Jarka, a nosio je dres Žarkova, Srema iz Sremske Mitrovice, Čukaričkog, atinskog AEK-a i OFK Beograda, prije prvog dolaska u Humsku.

Dolazak Lukača značio bi i da Partizan neće dovesti Dušana Marković (Šerif Tiraspolj) ili Stefana Čupića (Olimpijakos Nikozija), momke o čijem se transferu pričalo prethodnih dana.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC