• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u problemu - Dioni ne igra protiv Šerifa? 

Pred gostovanje u Tiraspolju, Stanković nije siguran da će snažni napadač moći na teren.

 dioni ne igra šerif crvena zvezda liga šampiona Izvor: MN PRESS

Srpski šampion će u Tiraspolju pokušati da stigne do četvrtog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je pitanje da li će tamo igrati jedno od letnjih pojačanja. Lois Dioni koji je iz francuskog Anžea stigao kao pojačanje za Ligu šampiona ima problema sa povredom pred veoma važan meč.

Snažni napadač koji je u Beogradu postizao golove protiv Kairata i Šerifa trebalo je da bude predvodnik napada Crvene zvezde na teškom gostovanju u Moldaviji, ali ga muči mliječna kiselina u mišićima, prenosi Mozzartsport.

Možda će vas zanimati

 Francuz je propustio utakmicu sa Napretkom, prije toga je beogradski meč protiv Šerifa napustio ranije nego što je publika na stadionu očekivala, a testiranja su pokazala problem. Jak tempo koji je nametnut nije prijao napadaču koji se ekipi priključio nakon što je obavljena prva faza priprema.

Stručni štab je želio da ga što prije uključi u ritam i da iz njega izvuče maksimum, ali bi sada mliječna kiselina mogla da napravi preveliki problem.

Ukoliko francuski napadač ne bude spreman, Dejan Stanković će morati da pronađe neko novo rješenje pred golom Moldavaca.

Podsjećamo, nakon beogradskih 1:1 i ukidanja pravila o golu u gostima, Crvenoj zvezdi je potrebna pobjeda u Moldaviji. Ukoliko bude neriješeno gledaćemo još 30 minuta fudbala u produžecima, a zatim i penale ukoliko ranije ne bude pobjednika.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC