• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati šokirani zbog poraza Zvezde! "Za tango je potrebno dvoje"!

Crvena zvezda nije prošla u plej-of Lige šampiona gdje bi joj potencijalni rival bio Dinamo iz Zagreba, a hrvatski mediji iznenađeni su što srpski prvak nije prošao dalje.

 hrvatska šokirana porazom Zvezde Izvor: Profimedia/MN Press

Priželjkivali su svi u regionu istorijski duel Crvene zvezde i Dinama u plej-ofu Lige šampiona, ali do tog susreta neće doći ni poslije 30 godina pošto je srpski šampion eliminisan u trećoj rundi.

Zvezda je večeras izgubila od Šerifa (1:0) i tako ostala bez šansi da se bori za mjesto u grupnoj fazi Lige šampiona, bilo sa Dinamom ili Legijom (prvi meč 1:1), a meč crveno-bijelih se pratio i u hrvatskim medijima. Većina portala pratila ih je u tekstualnom "lajv" prenosu, a njihovom igrom bili su potpuno razočarani.

Možda će vas zanimati

 Tako portal "Index" izveštaj utakmice počinje naslovom "Ništa od derbija s Dinamom, očajna Zvezda ispala u Moldaviji" uz komentar da fudbal nije bio naročito kvalitetan u Tiraspolju.

Dodaje se da je bilo "puno trke i prekšraja", ali da su viđene tek tri velike prilike.

Sličan pogled na utakmicu imali su i novinari "Večernjeg lista" koji su u naslov istakli da nema ništa od utakmice Dinama i Crvene zvezde, uz poruku "Beograđani razočarali protiv Šerifa i ispali".

"Jutarnji takođe" ističe u prvi plan da nema ništa od sudara Dinama i Zvezde, uz dodatak naslovu da je "Jedan pogodak spriječio spektakl koji se čekao godinama". Portal "24sata" dodaje da bi poslije večerašnjeg duela Dinamo mogao na Šerif, ako prođe naravno Legiju, uz poruku da je moldavski prvak teži rival nego što su crveno-beli mislili.

"Za tango je potrebno dvoje. A taj tango vrijedan najprestižnijeg evropskog klupskog takmičenja neće plesati Zvezda. Naši susedi izgubili su od Šerifa s 1-0 i ukupnim rezultatom 2-1 ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona", dodaju oni.

Nema sumnje, propuštena je istorijska šansa da vidimo duel Zvezde i Dinama.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC