• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nakon seks skandala ima novu djevojku: Poznati golman izdao prijatelja - o tome godinama priča cijela Evropa (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dvojica belgijskih fudbalera i jedna noć u Madridu već godinama su tema tračeva. Tada je Kurtoa spavao sa De Brujneovom djevojkom.

 Nakon seks skandala ima novu djevojku: Poznati golman izdao prijatelja - o tome godinama priča cijela Evropa (FOTO) Izvor: Instagram/mishelgerzig

Belgijski golman i startni čuvar mreže Reala iz Madrida Tibo Kurtoa predstavio je javnosti novu djevojku. Uz zajedničku fotografiju na Instagramu napisao je da je izraelski model Mišel Gerzig ljubav njegovog života, a španski mediji odmah su počeli da ''kopaju'' dublje.

Mišel su nekoliko puta u posljednjih par mjeseci primjetili u društvu Kurtoe, pa je ova zajednička fotografija samo potvrdila ono su tamošnji novinari pretpostavljali. Čovjek koji je prije skoro deset godina bio dio velikog seks skandala ima novu djevojku.

Možda će se zbog ove veze zaboraviti kako je golman reprezentacije Belgije ''skinuo'' djevojku svom dugogodišnjem saigraču.

Davno je bilo kada su Tibo Kurtoa i Kevin de Brujne bili najbolji prijatelji, a to drugarsko prekinuo je jedan put u Madrid Kerolajn Lajnen.

Još dok je Tibo čuvao mrežu Atletika, slučajno se desilo da je Kerolajn u gradu, a da ona i Kevin u tim trenucima nisu u sjajnim odnosima. Kako je kasnije ispričala, vjerovala je da je De Brujne vara sa najboljom prijateljicom, a pošto je Kurtoa bio veoma fin prema njoj odlučila je da se osveti.

Presudna je bila večera koju je golman pripremio, što je gest kakav joj ofanzivac Mančester sitija nije nikada učinio, pa je Kerolajn završila u krevetu sa Kurtoom.

Njih dvojica su do tada bili odlični prijatelji, ali se drugarstvo raspalo. bilo je naznaka da će Kurtoa biti izbačen iz nacionalnog tima, što De Brujne nije želio, pa sada u dres Belgije komuniciraju samo poslovno.

Ako ove nove okolnosti u Kurtoinom životu nisu razlog da zakopaju ratne sjekire...

Pogledajte fotografije Kurtoine nove devojke:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC