• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok! Partizanov rival u haosu - ostali bez pobjede u 100. minutu: Korona ih prepolovila, a u četvrtak stižu crno-bijeli!

Autor Dragan Šutvić

Santa Klara nije uspjela da pobijedi iako je u 95. minutu stigla do vođstva sa igračem više.

 santa klara haos pred partizan Izvor: Profimedia/MN Press

Sa samo 15 igrača u protokolu i jednim golmanom na raspolaganju, Santa Klara nije uspjela da upiše važnu pobedu u portugalskoj Primeiri.

Za klub sa Azorskih ostrva usred okeana, na 4.000 kilometara od Srbije, poslije kiksa 2:2 sa Moreirenseom, sada je na redu - Partizan!

Možda će vas zanimati

Ekipa koja će narednog četvrtka (22.30) igrati prvi meč plej-ofa za plasman u Konferencijsku ligu odigrala je još jedan meč u prvenstvu sa velikim kadrovskim problemima zbog korona virusa. I to vrlo dramatičan meč sa čak tri pogotka u nadoknadi vremena!

Ekipa Santa Klare u prethodnom periodu ima veliki broj igrača van konkurencije zbog širenja zaraze kovida-19 unutar tima, pa su tako i proteklog četvrtka u Konferencijskoj ligi gostovali Olimpiji u Ljubljani sa samo 14 igrača.

Tada su ostvarili pobjedu 1:0, a sada su kiksnuli protiv Moreirensea 2:2 na domaćem terenu, iako su u posljednjih 15 minuta imali u nekoliko navrata imali sve moguće stvari koje su im išle u korist.

Santa Klara je povela u 58. minutu preko Karlosa Žuniora i sve je išlo dobro po njih kada je Moreirense ostao sa 10 igrača na terenu, pošto je Rodrigo Konseisao dobio direktan crveni karton.

Međutim, domaći su skrivili penal u finišu, Jan Santos je izjednačio na 1:1, ali daleko od toga da je tu bio kraj. Karlos Žunior je iz novog penala u 95. minutu doneo 2:1 Santa Klari, ali ni to im nije bilo dovoljno. Klub sa Azorskih ostrva je u 100. minutu primio gol i Moreirense je tako stigao do velikog boda na gostovanju.

Santa Klara je ostala šokirana na svom terenu, a neobično je da su u protokolu imali samo 11 igrača koji su počeli meč i još četiri na klupi. Ostaje da se vidi kakva će biti njihova situacija po tom pitanju kada u četvrtak budu ugostili Partizan.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC