• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real Madrid dovodi 5 igrača i stvara drim-tim: Ekspresan odgovor PSŽ-u, svi stižu "za džabe"!

Autor Milutin Vujičić

Real Madrid je spreman za novi projekat, po ugledu na Pari Sen Žermen.

 real madrid transferi ljeto 2022 Izvor: MN PRESS, Profimedia, Profimedia/Jean Catuffe/DPPI/LM

Pari Sen Žermen je ovog ljeta odradio nevjerovatan prelazni rok i praktično stvorio drim-tim. Platili su obeštećenje (60 miliona evra) samo za Ašrafa Hakimija, dok su kao slobodni igrači stigli Đini Vajnaldum, Đanluiđi Donaruma, Serhio Ramos i na kraju Leo Mesi, a to je na neki način naljutilo Real Madrid.

Navikli smo da Florentino Perez u prijestonici Španije stvara "galaktikose", međutim kriza zbog korona virusa uticala je da budu povučeni na tržištu, ali to neće dugo potrajati. Spremaju odgovor!

Španski list "AS" objavio je informaciju da je Real Madrid spreman da već idućeg ljeta na isti način stvori "tim snova", a proces nagovaranja i vrbovanja igrača kojima uskoro ističu ugovori je već odavno u toku, međutim sve se i dalje čuva u strogoj tajnosti.

Real Madrid već dvije godine nije platio obeštećenje za fudbalera, samo je stigao David Alaba kao slobodan igrač iz Bajerna, a idućeg ljeta na taj način bi mogla da potpišu još petorica.

Najveća želja je Kilijan Mbape iz Pari Sen Žermena, koji se ljuti zbog dolaska Mesija i ne želi da produži ugovor, a dječački san mu je da obuče dres Real Madrida. S obzirom na to da "kraljevski klub" nema novca da ga plati, svi bi se strpili do idućeg ljeta kada postaje slobodan agent.

Kilijan Mbape
Izvor: Profimedia

To nije sve - Real je bacio pogled i na Antonija Ridigera iz Čelsija, Pola Pogbu iz Mančester junajteda, Leona Gorecku iz Bajerna i Eduarda Kamavingu iz Rena.

Svima se ugovorne obaveze u klubovima završavaju 30. juna 2022. godine i žele da promijene sredinu.

Definitivno je stupila na snagu nova era transfera pošto sve češće viđamo da vrhunski fudbaleri mijenjaju klubove bez obeštećenja, kada i njima "liježe" više novca na račun.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC