• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šokirali Zvezdu, pa ponizili Dinamo! Moldavija ima tim u LŠ, a Srbija i Hrvatska ga nemaju!

Autor Dragan Šutvić

Dinamo nije uspio da se vrati poslije šokantnog poraza u prvom meču.

 liga šampiona šerif dinamo Izvor: Profimedia

Šerif iz Tiraspolja je opet uspeo da napravi senzaciju! Nakon što su u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona eliminisali Crvenu zvezdu, sada su bez LŠ ostavili i Dinamo iz Zagreba!

"Modri" su platili ceh za očajnu igru iz prvog meča kada su izgubili sa 3:0 u Moldaviji, ali ni sada se nisu proslavili. Napadali su 90 minuta, ali na kraju nisu postigli pogodak. 

Možda će vas zanimati

Posle 0:0 na "Maksimiru" Šerif je prošao u grupnu fazu, a Moldavija prvi put u istoriji dobila tim u Ligi šampiona. Zagrepčani koji su prošle sezone dogurali čak do polufinala Lige Evrope sada su bili bezopasni, mada su jednom zatresli mrežu. 

U 77. minutu Mislav Oršić, junak pobjede nad Totenhemom u četvrtfinalu Lige Evrope prošle godine, dao je gol, ali je on poništen zbog ofsajda. 

U oba dvomeča sa velikanima jugoslovenskog fudbala Šerifu je igra na domaćem terenu donela prolaz dalje. Protiv Crvene zvezde su na "Marakani" remizirali 1:1, a onda su pobijedili sa 1:0 na svom terenu. U dvomeču sa Zagrepčanima pregazili su Dinamo sa 3:0 kod kuće, a onda su uspjeli da izdrže i odigraju 0:0 u gostima. 

Tako će uspjeti da se kvalifikuju za grupnu fazu, što verovatno ni najoptimističniji navijači nisu očekivali na startu sezone. 

Sa druge strane Srbija i Hrvatska će ostati bez timova u Ligi šampiona. Dinamo će igrati u Ligi Evrope, a Crvena zvezda treba samo da odbrani 4:0 iz prvog meča protiv Kluža kako bi i ona zaigrala u grupnoj fazi tog takmičenja.  

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC