• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majka mislila da će biti lopov - oko njega ratuju Portugal i Brazil: Umjesto dilovanja droge, hoće ga 2 svjetske sile!

Autor Dragan Šutvić

Mladi fudbaler Mateus Nunjes (22) na raskrsnici.

 majka mislila za igrača da će biti lopov žele ga portugal i brazil Izvor: Profimedia

Majka je mislila da će postati kriminalac, a on je fudbaler o kom priča cijeli svijet. Za Mateusa Nunjesa (22) iz lisabonskog Sportinga ovih dana čuće čak i oni koji portugalsku ligu ne prate detaljno.

Momak koji je 2019. godine obukao zeleno-bijeli dres trenutno se nalazi na velikoj raskrsnici. Da li će u budućnosti nositi dres Brazila u kom je rođen ili Portugala u kom se afirmisao zavisi od njega, a mnogi su sumnjali da će stići napraviti zavidnu karijeru.

Možda će vas zanimati

Među njima je i njegova majka, sa kojom se preselio u Portugal kada je imao 12 godina.

''Odrastao sam bez oca, zbog toga sam bio odgovoran. Majci nikad neće biti jasno kako nisam završio kao diler droge ili lopov. Neki moji bivši prijatelji krenuli su tim putem'', emotivno je rekao Mateus Nunjes jednom prilikom.

Ne samo da je daleko od svijeta kriminala već je veoma blizu da zaigra za jednu od najboljih reprezentacija na svijetu. I može da bira za koga će.

Brazilski selektor Tite mu je prethodnih dana poslao poziv u A reprezentaciju njegove zemlje, ali... Odmah je reagovao Fernando Santoš, koji takođe ima broj telefona mladog igrača. On mu je javio da ukoliko odbije ponudu Brazila, može uskoro da očekuje poziv u A reprezentaciju Portugala!

Tako je momak kom se predviđalo da će ga loše društvo uvući u kriminal još dok je bio dječak postao jedna od glavnih fudbalskih tema na svijetu. Dvije velike reprezentacije bore se za njegovu naklonost, jer ga u nacionalnom timu vide kao rješenje za narednih deset i više godina.

Nunjes je početkom avgusta 2021. godine dobio portugalski pasoš, nakon deset godina života u toj zemlji. Mladi vezni fudbaler tako ima dvojno državljansto, pa u narednim danima može da prihvati bilo koji od dva poziva selektora.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC