• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bravo, Olga! Srpkinja igra drugi grend slem u karijeri: Preskočila i treću prepreku na US Openu!

Autor Dragan Šutvić

Mlada srpska teniserka uspjela da preskoči tri kola kvalifikacija!

 olga danilović us open Izvor: Profimedia

Talentovana srpska teniserka Olga Danilović (20) uspjela je da preskoči i treće kolo kvalifikacija u Njuujorku, pa će se na posljednjem grend slem turniru sezone naći u glavnom žrijebu. Ogroman rezultat za Srpkinju posljedica je velike pobjede protiv domaće teniserke Karolin Dolhajl.

Trenutno 145. teniserka svijeta uspjela je da nakon tri seta bude bolja od američke igračice - 2:1 (6:4, 0:6, 6:2) u meču koji je trajao nešto više od 100 minuta.

Možda će vas zanimati

Ovo je bila Olgina treća pobeda u kvalifikacijama - u prethodnom kolu savladala Argentinku Ormače, a kao 29. nosilac kvalifikacija za US Open uspela je da se izbori za mjesto u glavnom žrebu.

Tamo će snage odmjeriti sa teniserkom koju može da pobijedi!

Mlada Alisija Parks, trenutno tek 478. igračica svijeta dobila je vajld kard za američki grend slem i u meču protiv Olge Danilović biće autsajder. Već u drugom kolu moguća rivalka je jedna od najboljih teniserki današnjice, ali i djevojka koja je često u medijima zbog nekih stvari koje nemaju direktne veze sa terenom. Mogli bismo u Njujorku da vidimo okršaj Olge Danilović i Naomi Osake, treće nositeljke turnira.

Parks, protiv koje Olga igra prvo kolo, godinu dana starija je od naše predstavnice, a u Njujorku će imati premijeru na nekon grend slem turniru.

Za razliku od nje, Olga Danilović već ima to iskustvo. Ona je debitovala na Australijan openu ove godine, gdje je u prvoj rundi izbacila favorizovanu Petru Martić, a zatim eliminisana od Šelbi Rodžers.

Olgi očigledno prija Njujork u kom je već trenirala sa Novakom Đokovićem i pokazala zavidno košarkaško umijeće, koje je naslijedila od oca.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC