• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo izazvao lavinu - još dvije bombe će eksplodirati: Sprema se spektakl na kraju prelaznog roka!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dvije velike fudbalske zvijezde mogle bi da promijene tim u narednim danima, a sve zbog Portugalca!

 eden azar prelazi u juventus Izvor: Profimedia

Nakon nekoliko dana priče o odlasku iz Torina, Kristijano Ronaldo potpisao je za Mančester junajted i vratio se u klub u kom je imao blistave momente. Taj transfer je veoma značajan, a mogao bi da ima uticaja i na još dvije bombe koje u ovim trenucima otkucavaju.

Zbog prelaska iskusnog Portugalca otvara se prostora da u narednim danima, samom finišu prelaznog roka, vidimo prelazak Kilijana Mbapea u Real Madrida i Edena Azara u Juventus! biće ovo ludilo od prelaznog roka...

Možda će vas zanimati

I dok je godinama poznato da Madriđani žele mladog Francuza kako bi oko njega gradili tim za budućnost, Azarov transfer je novost.

Kako prenose španski mediji, Real Madrid spreman je da pusti Belgijanca kog je skupo platio Čelsiju, jer njihova saradnja nije donijela očekivane rezultate. tokom dvije godine u Madridu imao je velikih problema sa povredama i kilogramima, pa na terenu nije ispunio očekivanja Reala.

Ukoliko Mbape dođe, u napadu će postati gužva! To je jasno Florentinu Perezu i Karlu Ančelotiju - kog su pitali za tandem Mbape-Azar, a prvi na listi za odlazak je belgijski fudbaler.

Kada su shvatili da su im ruke vezane i da Kristijana neće uspjeti da zadrže, u Juventusu su morali da smisle neku novu zvijezdu. Njima treba pojačanje u ofanzivnom dijelu tima i rupu koja je nastala Kristijanovim odlaskom u Mančester junajted pokušaće da popune Azarom.

Naravno, po sniženoj cijeni jer Juventus tako posluje. Znaju da Madriđani žele Mbapea i da ne mogu da traže mnogo za Azara koji ih je razočarao, pa će pokušati da iskoriste trenutne okolnosti i aktiviraju još jednu bombu na tržištu ovog ljeta.

Nakon što su Serhio Ramos i Lionel Mesi pojačali PSŽ, a Kristijano Ronaldo svoj bivši klub, mogli bismo da imamo još dva nestvarna transfera u jednom od najjačih prelaznih rokova u fudbalskoj istoriji

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC