• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Jokić se odmarao u Republici Srpskoj: Pogledajte fotografije sa raftinga na Tari

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Dok nekadašnji šestostruku MVP i šampion NBA lige, Majkl Džordan, odmor provodi krstareći Jadranskim morem na jahti koja košta milion dolara sedmično, superstar Denver Nagetsa i najbolji srpski košarkaš ovog ljeta je takođe izabrao plovidbu - ali nešto drugačijeg tipa.

 Nikola Jokić na raftingu Izvor: Rafting kamp DMD

Nikola Jokić, poznato je, odabrao je da se ovog ljeta malo odmori od košarke. Vrijeme je mahom provodio u Srbiji i rodnom Somboru: posjećivao konjičke trke i izlazio sa društvom.

Da je ljubitelj nekonvencionalnog odmora i prirode Jokić je pokazao i posjetom divljim predjelima na granici Republike Srpske (BiH) i Crne Gore, koje posjećuje hiljade ljubitelja adrenalinskih sportova i planinarenja.

Jokić se sa društvom spuštao kroz kanjon Tare i Drine, a posjetio je Perućicu u Nacionalnom parku Sutjeska kao i Trnovačko jezero u crnogorskom Parku prirode Piva, koje se nalazi u podnožju Maglića, najvišeg planinskog vrha BiH.

Rafting kamp u kojem je košarkaš boravio ispoštovao je dogovor sa Nikolom prema kome je ekskluzivne fotografije bilo moguće objaviti nakon određenog vremena, pa su objavljene prošle nedjelje.

"Zahvaljujući nadaleko čuvenom gostoprimstvu fočanskih raftera, sjajnoj organizaciji raftinga Tarom i Drinom i planinarskih izleta, najbolji sportisti svijeta biraju Foču i fočanske kampove za svoj aktivni odmor," pohvalili su se u fočanskoj turističkoj organizaciji.

 (Mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC