• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba! Kakav obrt - Ronaldo sad ide u Junajted: Povukao se Mančester siti, Kristijano se vraća na "Old Traford"

Autor Dragan Šutvić

Kakva bomba za kraj prelaznog roka, baš kada je djelovalo da je sve gotovo sa Sitijem!

 kristijano ronaldo mančester junajted Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo će u narednih 96 sati napustiti Juventus i djelovalo je da će se preseliti u Mančester siti, međutim sada stižu informacije da bi mogao da se vrati u Mančester junajted!

Klub sa "Old Traforda" u kome je Ronaldo igrao od 2003. do 2009. godine reagovao je kada je vidio da bi CR7 mogao da završi u redovima gradskog rivala, pa su brže-bolje stupili u pregovore sa njegovim agentom Žoržom Mendešom i sada su najbliži njegovom potpisu.

Italijanski novinar Fabricio Romano, specijalizovan za insajderske informacija o transferima, objavio je da se Mančester siti definitivno povukao iz svih pregovora oko Ronalda.

"Mančester junajted je od juče u direktnom kontaktu sa Kristijanom Ronaldom i sada rukovodstvo kluba pregovara oko brojki, potencijalne plate i obeštećenja koje će platiti Juventusu", objavio je Romano i potvrdio da se Siti nije dogovorio sa Ronaldom, ali ni sa Juventusom.

"Mančester junajted je veoma zainteresovan za ovaj transfer", dodao je Romano i poručio da će uskoro klub poslati zvaničnu ponudu na adresu Juventusa i da u "dil" neće biti uključen Pogba.

Praktično je sada Junajted i jedini u trci za potpis Kristijana Ronalda i malo je reći da bi njegov dolazak promijenio poredak favorita u Premijer ligi, pošto su ovog ljeta već angažovali Rafaela Varana i Džejdona Sanča, dok su jedno vrijeme pokušavali da dovedu i Harija Kejna.

Da se nešto "kuva" potvrdio je i njegov bivši saigrač, sada trener, Ole Gunar Solsjker, koji je rekao da je Bruno Fernandeš već pričao sa njim kao i da "Ronaldo zna gdje je Junajted", ako već želi da napusti Juventus.

Podsjetimo, Ronaldo je za "crvene đavole" odigrao 292 meča i dao 118 golova.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC