• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roko Komiso trlja ruke: Vlahović je najbolji U-23 igrač Serije A, potvrdio je to i večeras nebeskim skokom! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Još jedna fenomenalna partija Srbina u dresu "viole".

 dušan vlahović gol za fiorentinu protiv torina najbolji igrač do 23 godine u seriji a Izvor: EPA/CLAUDIO GIOVANNINI/ANSA

Pred početak duela sa Torinom, napadač Fiorentine Dušan Vlahović dobio je nagradu za najboljeg igrača Serije A do 23 godine, za sezonu 2020/21, a taj trofej kao da mu je dao krila da i večeras pokaže zašto je proglašen za MVP-a.

"Viola" je dominirala u prvom poluvremenu, povela preko Nikolasa Gonzalesa, da bi tačku na "i" stavio Srbin sjajnim golom glavom u 70. minutu.

Bila je to tečna akcija "ljubičastih" na kraju je Đakomo Bonaventura uputio centaršut, učinilo se svima u prvi mah da je lopta za nijansu bila prejaka, ali tako nije mislio Vlahović. Uslijedio je nebeski skok za 2:0.

Navijači Fiorentine znači su da ga nagrade gromoglasnim aplauzom, orilo se u Firenci "Ole, ole, Dušan, Dušan", a zadovoljstvo nije krio ni prvi čovjek kluba Roko Komiso.

Podsjetimo, često se ovog ljeta pominjao Vlahovićem odlazak iz Fiorentine, navodno je Atletiko Madrid bio spreman da izvoji 70 miliona evra, ali sve se završilo na glasinama.

Aktuelni ugovor sa italijanskim klubom važi mu do ljeta 2023. godine, a ukoliko i prije njegovog isteka napusti stadion "Artemio Franki", nema sumnje da će klupski račun biti i te kako popunjen.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC