• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dovodi beka do kraja prelaznog roka!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Možda ćemo vidjeti još jedno novo lice na stadionu ''Rajko Mitić''.

 crvena zvezda transfer milad mohamad frederik arne bjorkan Izvor: MN Press/Profimedia

Crvena zvezda godinama muči muku sa lijevim bekovima, a rješenje bi moglo da stigne u posljednjim danima prelaznog roka koji u Srbiji traje duže nego u ostatku Evrope. Za sada su na radaru dvojica igrača, a srpski šampion bira.

Izbor su Milad Mohamadi (27) koji je slobodan igrač nakon isteka ugovora sa Gentom i Frederik Andre Bjorkan (23), prenosi ''Mozzartsport''.

Prema pisanju ovog portala, crveno-bijeli su zainteresovani da Milanu Rodiću konačno pronađu adekvatnu zamjenu i time završe posao u ljetnom prelaznom roku.

Trenutno je Beogradu bliži Iranac Mohamadi, koji je prethodne sezone već odigrao dva meča protiv Zvezde. On je kao član Genta nastupio na oba meča u Ligi Evrope, odigrao svih 180 minuta, ali nije imao mnogo uspjeha jer su na kraju crveno-bijeli prošli u nokaut fazu takmičenja.

Milad Mohamadi je standardni reprezentativac svoje zemlje sa 37 nastupa, a na spisku je i za septembarske kvalifikacione mečeve. U Evropi je igrao za ruski Terek i pomenuti Gent, a odlikuje ga izuzetna brzina koja je apostrofirana kao jedan od glavnih nedostataka Stankovićevog tima.

Nju posjeduje i Frederik Andre Bjorkan koji je već debitovao za seniorsku reprezentaciju Norveške. Njemu ugovor ističe u decembru, pa Crvena zvezda smatra da ne bi bilo prevelikih problema oko otkupa ugovora i obeštećenja.

U Beograd bi stigao iz Bodo/Glimta, ekipe koja je prethodne sezone namučila Milan u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Već je sakupio 120 mečeva seniorskog fudbala, pa u Crvenoj zvezdi misle da se ne bi opekli kao u nekoliko prethodnih pokušaja da angažuju lijevog beka.

Ovog ljeta pričalo se o Kolumbijcu Mohiki koji nije stigao u klub, a kroz medije se provlačilo i ime Duška Tošića koji je nekada nastupao na mjestu lijevog beka. Ipak, ti pokušaji da se riješi problem bili su neuspješni...

Posljednji, a vjerovatno i najlošiji pokušaj, bio je Brazilac Žander koji je stigao iz kiparskog Pafosa. Momak koji je prinudno povučen sa lijevog krila na mesto u defanzivi crveno-bijele je koštao jednog evropskog proljeća, a karijera mu nakon srpskog tima ide nizbrdo.

Kao alternative Milanu Rodiću nisu uspjeli da se nametnu Aleksa Terzić, Stefan Hajdin, Marko Konatar i Uroš Blagojević, pa su uz lijevu stranu terena ''krpili'' Gobeljić, Gajić, Eraković i Degenek!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC