• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda prodala napadača: Stanković ne računa na njega, a crveno-bijeli zaradili!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dosadašnji centarfor beogradskog tima seli se u Slovačku, gdje će nastupati za DAC.

 crvena zvezda prodala nenada krstovića Izvor: MN PRESS

Moglo je da se nasluti kada nije licenciran za grupnu fazu Lige Evrope, a uskoro bi trebalo da bude i zvanično. Crvena zvezda prodala je napadača Nikolu Krstovića i on će se nakon reprezentativne pauze preseliti u Slovačku!

Kupac je DAC iz Dunajske Strede koji je ovog ljeta igrao protiv Partizana, a kako prenosi ''Mozzartsport'', transfer je težak 400 hiljada evra, uz dodatnih 10% od naredne prodaje.

Snažni napadač biće veliko pojačanje slovačkog tima, nakon što je u Beogradu samo povremeno uspjevao da se izbori za minutažu. Ove sezone je u jednom trenutku djelovalo da bi mogao da se nametne Dejanu Stankoviću i postane barem druga opcija u napadu, ali kako je sezona odmicala tako se gubila njegova uloga u timu.

Mladi fudbaler bio je starter na meču protiv Vojvodine u prvom kolu prvenstva, a imao je minutažu i u evropskim mečevima Zvezde ove sezone. Ipak, oporavak Milana Pavkova smanjio je prostor za manevar, posebno kada je heroj nekoliko velikih rezultata Zvezde počeo da trese mreže u svom stilu.

Nikola Krstović je u crveno-bijeli tim stigao u leto 2019. godine, nakon što je kupljen šest mjeseci ranije i ostavljen na pozajmici u Zeti. nije uspio da se nametne vladanu Milojeviću, Dejan Stanković ga je slao u Grafičar, a ove sezone nije u potpunosti opravdao očekivanja.

Ipak, srpski šampion će zaraditi od ovog posla.

Mladi reprezentativac Crne Gore plaćen je timu iz Golubovaca 250 hiljada evra, a sada je otišao za 150 hiljada evra više. Za vrijeme provedeno u srpskom klubu, najjači utisak ostavio je tokom finala Kupa Srbije protiv Partizana prethodne sezone, kada je izazvao reakciju Vladimira Stojkovića i postigao gol u penal-seriji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC