• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 UŽIVO RADNIČKI 1923 - PARTIZAN: Crno-beli rešetaju u Kragujevcu!
 UŽIVO RADNIČKI 1923 - PARTIZAN: Crno-beli rešetaju u Kragujevcu!

UŽIVO RADNIČKI 1923 - PARTIZAN: Crno-beli rešetaju u Kragujevcu!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Partizan u okviru 8. kola Superlige Srbije gostuje Radničkom 1923 u meču u kojem će pokušati da nastavi sa savršenim startom sezone.

 UŽIVO RADNIČKI 1923 - PARTIZAN: Crno-beli rešetaju u Kragujevcu! Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana su ponovo u akciji posle dve nedelje pauze. Letnji deo sezone odrađen je perfektno i ekipa Aleksandra Stanojevića želi da tako nastavi i posle septembarske reprezentativne pauze.

Rival u 8. kolu Superlige je Radnički 1923, povratnik u elitu, a Partizan će pokušati da u Kragujevcu potvrdi izvanrednu formu.

U dosadašnjih šest mečeva, Partizan je upisao svih šest pobeda, postigao 22 pogotka i primio samo jedan, pa ne čudi da su na prvom "pit stopu" u sezoni na prvom mestu na tabeli.

Da bi tu ostali sigurni, biće im potrebna sva tri boda. Uostalom, nadolazeća sedmica je za crno-bele toliko zahtevna da bi eventualni kiks protiv Radničkog 1923 bio poslednja stvar koja bi im bila potrebna.

Partizan zna da ih narednog četvrtka očekuje gostovanje Anortozisu na Kipru u Konferencijskoj ligi, a onda i tri dana kasnije "večiti" derbi protiv Crvene zvezde. Upravo u tom meču bi mogli da se značajno "odlepe" od najvećeg rivala, ali da bi i to bilo moguće - pobeda u Kragujevcu je imperativ.

Toga je svestan i trener Stanojević.

"Jasno je u kom pravcu razmišljamo, jasno je da uvek moramo da idemo na pobedu i to nas uvek drži da budemo konkurentni za titulu. Vraćamo se posle reprezentativne pauze, danas je prvi zajednički trening i to je malo hendikep za nas", istakao je Stanojević u razgovoru s medijima dan pred utakmicu.

Meč Radnički 1923 - Partizan igra se u subotu od 16.00 na stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu.

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.

17:11

GOOOOOL, 3:1 ZA PARTIZAN!

Rikardo Gomeš je strelac posle velike greške defanzivca Radničkog, predao je Damjanac loptu Markoviću, ovaj dodao napadaču crno-belih, koji kao na treningu matira golmana Kragujevčana.

17:09

POČELO JE DRUGO POLUVREME

Nije bilo izmena, timovi nastavljaju meč u sastavima u kojima su i počeli susret.

16:52

Ovako je Partizan preokrenuo pred poluvreme!

Završeno je prvo poluvreme i to vođstvom crno-belih 2:1. Ipak, do 38. minuta su gubili, a posle golčine Jojića, Filip Holender uspeva da sve upotpuni za tim Aleksandra Stanojevića.

Nije Holender mnogo slavio gol jer ga je postigao u rodnom gradu:

16:48

GOOOOL, PREOKRET PARTIZANA, 2:1!

Filip Holender trese mrežu! Samo šest-sedam minuta je bilo potrebno crno-belima da postignu dva gola pred poluvreme i tako stignu do prednosti u njegovom finišu. Holender je lepo natrčao na loptu posle jednog odbijenog udarca.

Izvor: MN PRESS

16:45

Ovo je gol Jojića za 1:1!

16:45

42' - Žuti karton za faul na Rikardu

Aleksa Damjanac dobija javnu opomenu na sredini terena zbog nesmotrenog faula nad napadačem Partizana.

16:41

1:1 GOOOOOL, MILOŠ JOJIĆ!

Partizan uspeva da izjednači u 38. minutu! Sjajan pogodak sa distance! Odbijena lopta posle pokušaja Jovića stiže na sredinu terena, pa onda ide dodavanje za vezistu crno-belih, a Jojić sa oko 20 metara uspeva da sjajno matira golmana Radničkog!

Izvor: TV Arena Sport 1/Printscreen

16:35

33' - Partizan traži penal, pa onda faul Jovića!

Šutirao je Lazar Marković, lopta je pogodila defanzivca Radničkog, a svi igrači crno-belih su skočili da je to bilo igranje rukom i da ima elemenata za penal.

Ipak, glavni sudija pokazuje da je sve čisto, a posle toga faul s leđa pravi mladi Nemanja Jović zaustavljajući napad domaćih. Na njegovu sreću, nije dobio žuti karton.

16:32

30' - Neubedljivih pola sata Partizana

Ne samo da su sami sebi postigli gol na startu meča, već i nisu ništa posebno uradili u 20 i kusur minuta nakon toga. Partizan ne uspeva da uđe u ritam. Bez pravih prilika, sada je i Nemanja Jović pokušao da šutira sa 12 metara iskosa, ali nije imao šansi jer je bio dobro "pokriven".

16:25

23' - Holender šutira, ali slabo

Imao je dosta prostora reprezentativac Mađarske, ostalo mu je vremena da šutira slabijom levom nogom i na kraju slab udarac koji donosi korner crno-belima.

Izvor: MN PRESS

16:18

14' - Pokušaj Rikarda

Beležimo i šansu u 14. minutu, ali ova konačno i za Partizan. Ipak, blokiran udarac Rikarda iz okreta nije doneo preveliku opasnost po domaće, pošto je dobro stajala odbrana Radničkog.

16:15

Evo kako je Radnički poveo

Ovo je situacija iz 8. minuta posle koje je Radnički stigao do 1:0.

Prvi gol na meču u Kragujevcu.
Izvor: YouTube/TV Arena sport

16:11

1:0 GOOOOOL ZA RADNIČKI!

Kragujevčani šokirali crno-bele! Stiže Radnički 1923 do vođstva i to posle autogola Siniše Saničanina! Prvo je reprezentativac Bosne i Hercegovine "ispao" na sredini terena, a u povratku u odbranu je posle centaršuta Varjačića on glavom uspeo da matira svog golmana i tako dovede domaće u vođstvo.

16:08

5' - Bez bitnih dešavanja na startu

Pomalo je Radnički pokazao želju da izađu visoko na odbranu Partizana, ali i dalje ništa konkretno. Tek sada Rikardo u polušansi, ali je glavni sudija svirao ofsajd tom prilikom.

16:03

UTAKMICA JE POČELA

Meč u Kragujevcu je kasnio nekoliko minuta, a da vidimo šta nas danas očekuje na stadionu "Čika Dača".

15:35

Stanojević pred Radnički

Trener Partizana je govorio o novim pojačanjima Nemanji Miletiću i Kvinsiju Menigu.

Čitajte na MONDU.

Izvor: MN PRESS

15:08

Evo kompletnih sastava:

RADNIČKI 1923: Leković - Lakićević, Damjanac, Dragutinović, Varjačić, Ilić, Vidović, Filipović, Trifunović, Mirić, Tomić.

PARTIZAN: Popović - Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević - Zdjelar, Jojić - Holender, Marković, Jović - Rikardo.

A evo i na koje igrače će treneri moći da računaju u toku meča:

Rezerve Radničkog: Spasojević, Arsenijević, Burmaz, Kovačević, Jovanović, Vidović, Rašo, Vićentijević, Brnović, Ristović, Kovinić.

Rezerve Partizana: Stevanović, Natho, Menig, Pavlović, Šćekić, Ostojić, Miljković, Terzić, Obradović, Lutovac, Smiljanić.

14:51

OVO JE SASTAV PARTIZANA

Stanojević se odlučio za sledećih 11:Popović - Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević - Zdjelar, Jojić - Holender, Marković, Jović - Rikardo.

Dakle, nema Bibarsa Natha u prvih 11 koji je do sada obično igrao iza napadača, pa će tu ulogu najverovatnije preuzeti Lazar Marković, mada je moguće i da on bude malo klasičniji napadač pored Rikarda.

Izvor: Mondo/U. Arsić

13:00

Dobrodošli u MONDO Live

Budite i ovog popodneva uz MONDO, pratićemo uživo dešavanja na meču Radnički 1923 - Partizan, u okviru osmog kola Superlige Srbije.

Meč u Kragujevcu počinje u 16.00 časova.

UKRATKO

  • Radnički 1923 - Partizan 1:0
  • Partizan je prvi na tabeli sa svih 6 pobeda i gol-razlikom 22:1.
  • Radnički 1923 ima 8 bodova iz 7 mečeva i trenutno je na 10. mestu.
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije