• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković zadovoljan remijem u Humskoj: Deki ponosan na Zvezdine klince - Uveo bi još, samo da je imao!

Autor Dragan Šutvić

Trener crveno-bijelih prokomentarisao je utakmicu koju je njegov tim odigrao protiv Partizana u Humskoj.

 partizan crvena zvezda 165. derbi dejan stanković konferencija za novinare  Izvor: MN PRESS

Novi "vječiti" derbi u Humskoj - novi remi 1:1. Ekipa Crvene zvezde uspjela je da još jednom na stadionu Partizana ostane neporažena i to nakon što su se u finišu meča vratili pogotkom Aleksandra Kataija.

Poslije meča, Dejan Stanković je bio zadovoljan neriješenim rezultatom imajući u vidu da su crveno-bijeli dugo imali rezultatski zaostatak.

Možda će vas zanimati

Stanković je posluhe meča u Humskoj svojim igračima zamjerio način na koji su primili gol, poslije odličnog udarca Bibarsa Natha, ali je ukupno bio zadovoljan viđenim.

"Jedan derbi koji kao i svaki, ne znaš na koju stranu će da ode. Prvo poluvrijeme smo kontrolisali utakmicu, imali dvije šanse. Iz defanzivne tranzicije je bilo par kontri Partizana. Imali smo kontrolu, nisam osjećao da imamo problem, ali kao što biva, grom iz vedra neba. To je lanac greškica i primiš gol. Detalji odluče derbi, ne možeš da pustiš da neko šutira. Neko mora da izađe u blok", počeo je Stanković analizu derbija.

"Drugo poluvrijeme je bilo lošiji start, gol nas je poljuljao. Imali smo peh, Pavkov i Ben su vani, Živković je pokušao da se zagrije, ali nije mogao, ušao je mali Lazetić. Htjeli smo da nastavimo sa dva špica. Imali su oni jednu-dvije šanse, čekao je Partizan svoj momenat. Čestitao bih našoj djeci, Erakoviću, Staniću i Lazetiću, ponosan sam na njih. Da sam imao još neku djecu, još bih ih ubacio u igru. Korektan derbi s naše strane, moglo je više karaktera da bude s naše strane, u nekim prelomnim trenucima. Uspjeli smo da postignemo gol, nikom nije u interesu neriješeno, ali igra se već za nekoliko dana naredna utakmica", poručuje Stanković.

Pogledajte detalje sa meča:

Na pitanje da li je umor imao svog udjela u igri Zvezde, Stanković ne želi da to bude veća tema razgovora.

"Imao je i Partizan utakmicu u četvrtak... Vruće glave, mogao bih malo da pripišem umoru. Protiv Brage je bila zahtjevna utakmica, mnogo smo se potrošili, imamo još utakmica, ali onaj ljetni ritam je bio paklen. Nema kukanja, idemo dalje, igra se za par dana, Voždovac kod kuće, Novi Pazar, Metalac kod kuće. To su sve utakmice koje treba da dobijemo, niko još nije dobio ili izgubio titulu u septembru, ima još dosta da se igra."

Da li je Stanković na kraju zadovoljan rezultatom 1:1?

"Jesam. Kad pogledam stvari, da sam vodio 1:0 i da sam primio gol, ne bih bio zadovoljan. Ovako je samo drugačija strana gledanja. Mogao si da izgubiš i da bude "plus pet" za Partizan, ovako je "plus dva". Realan sam. Kako su stvari tekle, naravno. Ali inače niko nije srećan sa remijem", zaključio je Dejan Stanković.

Više vijesti o vječitom derbiju

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC