• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin u najgorih 11 Reala u istoriji - Samo zbog jedne greške! Tu je i jedan Bosanac!

Autor Nikola Lalović

Srbima ne ide u Real Madridu i čekamo da to Luka Jović popravi.

 najgorih 11 real madrida u istoriji spasić baljić Izvor: Profimedia

Srbi i Real Madrid za sada nisu bili dobra kombinacija. Jednog od najvećih talenata srpskog fudbala Pericu Ognjenovića Real Madrid je "progutao", a Luka Jović nikako ne uspjeva da se nametne pored nevjerovatnog Karima Benzeme. 

Sada je "AS" izabrao najgorih 11 u istoriji Real Madrida, a u tom timu je i jedan Srbin! Ipak to nije ni Ognjenović ni Jović nego nekadašnji defanzivac Partizana Predrag Spasić. 

On je direktno sa stadiona "JNA" otišao u Madrid i tamo se nije proslavio. Po jednoj anketi proglašen je za najgoru kupovinu Reala, a njegove partije nisu bile toliko loše koliko ga je obilježila jedna greška na "El Klasiku". 

"On je bio čvrsti jugoslovenski centralni defanzivac, ali se nije pojazao. "Kamp Nou" mu je skandirao ime nakon autogola koji je dao. Odigrao je 22 utakmice u sezoni 1990/91 prije nego što je otišao u Osasunu, daleko od pritiska Real Madrida", piše u obrazloženju.

Spasić je kasnije dugo godina bio u srcu odbrane Osasune i napravio je sasvim solidnu karijeru u Španiji, a u ovom timu zajedno sa njim su neka nama poznata imena.

U napadu najgorih 11 Reala su rođeni Sarajlija Elvir Baljić koji je stigao iz Fenera sredinom devedesetih, ali nije opravdao očekivanja, a na krilu je Rojston Drente koga su sjajne partije na Euru za juniore, između ostalog i protiv Srbije, dovele u Real. 

Na golu ovog tima je Albano Bizari, u odbrani pored spasića često povrijeđeni Džonatan Vudgejt, Fabio Koentrao i Diogo. Vezu čine Tomas Gravesen, Pablo Garsija i Fober, a ispred su Drente, Baljić i Antonio Kasano. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC