• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez okosnice ekipe u Olovu, gdje se sprema spektakl zbog dolaska prvaka: Borac sa kombinovanim timom startuje u Kupu BiH

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Prošlosezonski finalista Kupa Bosne i Hercegovine u srijedu od 16.00 započinje takmičenje u Olovu.

 Stupčanica - Borac, Kup BiH, najava Nemanja Miljanović, Nikola Dujaković Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Borac iz Banjaluke će biti gost Stupčanice u okviru šesnaestine finala najmasovnijeg takmičenja , a na put u Olovo krenuće bez svojih ključnih fudbalera - kapitena i najboljeg strijelca Stojana Vranješa, najboljeg asistenta Gorana Zakarića i komandanta odbrane Marka Jovanovića.

"Primorani smo da damo pauzu nekim igračima, a među njima i Vranješu, Zakariću i Jovanoviću zbog zgusnutog rasporeda mečeva, ali mi imamo dovoljan broj igrača i kvalitetan roster. Mi sutrašnju utakmicu moramo samo da shvatimo ozbiljno, da ne potcijenimo protivnika i da damo maksimum. Ništa drugo", izjavio je Nemanja Miljanović, trener crveno-plavih, koji su u dobroj seriji od pet mečeva bez poraza u prvenstvu BiH.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Da bi se taj niz nastavio, neophodno je po njegovom mišljenju, ozbiljno pristupiti sutrašnjoj utakmici iako je banjalučki tim bez ikakve sumnje izraziti favorit za prolaz.

"U meč ulazimo sa maksimalnom ozbiljnošću. Ne znamo mnogo o protivniku osim da je lider Druge lige Federacije BiH, da imaju jak tim u tom rangu, dosta iskusnih igrača koji su nastupali čak i u m:tel Premijer ligi BiH. Sigurno se sprema spektakl u Olovu, jer im dolazi šampion države. Sigurno je to za njih događaj godine i daće više od maksimuma da nas iznenade. Mi smo normalno favoriti, Kup BiH nam je bitan kao i prvenstvo, pa ne razmišljamo o bilo čemu osim o prolasku u narednu rundu takmičenja. Vjerujem da imamo kvalitet za to i ne trebamo mnogo da mislimo o rivalu", dodao je Miljanović.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Sličnog mišljenja je i prvotimac Banjalučana Nikola Dujaković.

"Naše ambicije u Kupu i šampionatu BiH su najveće, a što se tiče same utakmice, ne poznajemo mnogo protivnika ali zaslužuju poštovanje s obzirom da su lideri u svom takmičenju. Ipak, mislim da smo mi kvalitetniji i da bi sve osim prolaska u osminu finala za nas bio veliki neuspjeh", istakao je Dujaković.

Meč će suditi arbitar iz Gradiške Dragan Kesić.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC