• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Šta se dogodilo u tunelu Gradskog stadiona u Banjaluci? Evo šta kaže banjalučka policija!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Da li je kapiten Sarajeva Amer Dupovac napadnut od strane službene osobe u tunelu nakon utakmice protiv Borca (1:0) u 11. kolu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine?

 Policija Banjaluka o incidentu u tunelu nakon meča Fk Borac - FK Sarajevo Izvor: MONDO/Samir Cacan

Poslije prvog domaćeg trijumfa crveno-plavih nad Sarajevom nakon 10 godina, za koji se pobrinuo kapiten Stojan Vranješ golom u 47. minutu, pojedini sarajevski mediji su objavili da je njegov kolega po kapitenskoj traci Amer Dupovac fizički napadnut i udaren u tunelu Gradskog stadiona u Banjaluci i to od strane neke službene osobe.

Kontaktirali smo banjalučku policiju, koja je potvrdila da je podnesena prijava.

"Neposredno po završetku fudbalske utakmice Borac - Sarajevo, sinoć oko 22h, od strane predstavnika FK Sarajevo, prijavljeno je, da je za vrijeme prolaska igračka FK Sarajevo kroz tunel za igrače, igrač FK Sarajevo A.D. odgurnut rukom sa leđa od strane nepoznatog lica, a koje je navodno iz Uprave FK Borac. U toku je rad po navedenoj prijavi i utvrđivanje svih činjenica i okolnosti navedenog događaja",saopštila je Danijela Mučibabić, portparolka Policijske uprave Banjaluka.

Direktor Borca Dejan Lukendić kao očevidac događaja opisao je šta se zaista desilo u tunelu.

"Bio sam prisutan sve vrijeme dok se to dešavalo i gledao šta se dešavalo te na kraju i reagovao. Dupovac je u tunelu prišao glavnom sudiji Antoniju Bandiću i uhvatio ga, a tada je reagovalo osiguranje koje ih je razdvojilo. Sve drugo je izmišljotina. Sam Dupovac je rekao da je prišao sudiji i da ga je neko odgurnuo. To je sve što se desilo. Niko njega nije dodirnuo na način da ga je neko pokušao udariti. Nikoga u tom trenutku nisu zanimali igrači Sarajeva.Igrači Borca su slavili sa svojim navijačima pobjedu. Doveli smo potom i policiju da se odmah sve razjasni. Sam Dupovac nije prijavio da ga je neko udario, već neko iz ekspedicije FK Sarajevo. Dupovac je rekao da ga je neko samo odgurnuo. Želim spomenuti i da jedan igrač Sarajeva bio izuzetno bezobrazan te nam je psovao i vrijeđao nas na najstrašniji mogući način. Nema šta nam nije govorio", rekao je Lukendić za sarajevski "Kliks".

Iz sarajevskog kluba zasad nema nikakvih informacija, a član press službe Sarajlija Bakir Arapović nam je kratko rekao da će se ovim povodom uskoro oglasiti klub sa "Koševa".

"Više od toga vam ne mogu reći", rekao je Arapović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC