• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac uručio poklone školarcima: Kapiten Stojan Vranješ se vratio na mjesto gdje je sve počelo (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbalski klub Borac uručio je 10 lopti i prigodne klupske poklone učenicima u Osnovnoj školi "Branko Radičević" u banjalučkom naselju Starčevica.

 FK Borac uručio poklone i lopte učenicima OŠ Branko Radičević FOTO Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Nije tajna da starčevačko brdo posebno voli Borac, možda i najviše od svih naselja u Banjaluci, pa je u skladu s tom idejom, nova akcija kluba sa Gradskog stadiona počela upravo u ovoj školi.

Drugi razlog je vjerovatno bio i što je kapiten crveno-plavih Stojan Vranješ pohađao Osnovnu školu "Branko Radičević", a koliko u banjalučkom klubu ovu akciju smatraju ozbiljnom, najbolje ilustruje dolazak predsjednika Stojana Malbašića.

"Ovo je mali znak pažnje prema djeci, koja su simpatizeri Borca, koja vole fudbal i sport. Nadam se da će ovih akcija biti mnogo više u budućnosti jer Borac želi na sve načine da privlači naše najmlađe da budu dio našeg kluba. Kao što znate, nedavno je oformljen i Ženski fudbalski klub Borac, pa nastojimo da dovedemo sve više mladih oba pola na Gradski stadion", rekao je Malbašić.

Najbolji igrač i strijelac Banjalučana bio je dio delegacije banjalučkog kluba koja je uručila poklone učenicima.

"Dugo nisam bio u prostorijama škole, mislim da ovakve stvari dodatno popularizuju Borac, koji je naš najveći brend. Drago mi je što smo došli da posjetimo učenike i da damo mali doprinos da oni možda već sutra postanu novi igrači Borca. Ako ne, onda navijači sigurno. Odavde je da ja znam krenulo nekoliko igrača koja su u ovoj fiskulturnoj sali trenirali, a znamo i da ovo naselje (Starčevica) uvijek 'izbaci' nekog fudbalera za Borac. Ne samo ova škola, nadam se da ćemo nastaviti trend i sa ostalim školama u Banjaluci. Naravno, meni je posebno drago što je ovo moja škola i što sam dobio priliku da se vratim ovdje", istakao je Vranješ.

Đaci i njihovi nastavnici, kao i direktor škole Siniša Rendić, nisu krili oduševljenje dolaskom "borčevaca" uz želju da nastave sa odličnim partijama u aktuelnoj sezoni m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

"I neka šampionski pehar ostane u Banjaluci", podvukao je Rendić.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC