• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Četvorica fudbalera Zvezde možda neće igrati mjesec dana?! Doktor otkrio u kakvom su stanju, možda nisu jedini zaraženi!

Autor Dragan Šutvić

Kardiolog i član UO Zvezde u Jutarnjem programu otkrio kakvo je stanje četvorice fudbalera kojima je dijagnostikovan kovid.

 fk crvena zvezda četvorica zaraženih možda ne budu igrala mjesec dana  Izvor: Prva screenshot

Navijače Zvezde u utorak je dočekala neprijatna vijest - crveno-bijeli će bez četvorice ključnih igrača morati da odu u Bugarsku.

Milan Borjan, Miloš Degenek, Aleksandar Dragović i Aleksandar Katai dobili su pozitivne testove na koronu i zbog toga ostaju u Beogradu. Ispali su iz konkurencije u drugom kolu grupne faze Lige Evrope, a kardiolog dr Miljko Ristić na Prvoj je otkrio u kakvom su stanju.

Ugledni stručnjak, inače i član UO kluba, rekao je da fudbaleri imaju lakše kliničke slike ali da je moguće da će biti van stroja i mjesec dana!

Možda će vas zanimati

"Imaju lakšu kliničku sliku, u odnosu na kovid koji se pojavio prije dvije godine, sada ovaj soj daje drugačije simptome. Ovdje ide dijareja kao signal da nešto nije u redu, mi smo te prolive shvatili da je pokvarena hrana, trovanje... Oni su pozitivni na testu za kovid 19 i neće putovati danas u Bugarsku, ali jeste lakša klinička slika. Brzo će se oporaviti ali možda neće moći da igraju ni narednih mjesec dana", rekao je dr Miljko Ristić, član Upravnog odbora FK Crvena zvezda.

"Što se tiče ostalih fudbalera, tu imamo jedan problem, možda je neko u periodu inkubacije, oni su se družili jer igraju zajedno. Možda je još neko obolio jer inkubacioni period ne mora da pokaže da je zaražen. Danas negativni test, a već sutra može da stigne pozitivan. Danas se ponavlja test i let se odlaže da bi se vidjelo da li je još neko zaražen", rekao je poznati stručnjak, koji je i član Ljekarske komisije FSS.

Podsjetimo, ekspedicija Crvene zvezde putuje u sredu, a meč će biti odigran u četvrtak od 21 čas.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC