• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević potvrdio - korona i u Partizanu: Reprezentativac BiH pozitivan, trener poslije pobjede otkrio kako se osjeća!

Autor Dragan Šutvić

Crno-bijeli su upisali i drugu pobjedu u grupnoj fazi Konferencijske lige, a na tom meču nisu imali pomoć Siniše Saničanina

 fk partizan siniša saničanin korona virus Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana nastavljaju da marširaju kroz Evrope. Poslije sigurne pobjede na Kipru protiv Anortozisa, nova tri boda osvojena su u Humskoj.

Estonska Flora savladana je 2:0 golovima Lazara Markovića, a poslije meča, trener Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan ostvarenim rezultatom.

Možda će vas zanimati

Partizan sada poslije dva meča ima maksimalnih šest bodova, nisu primili nijedan gol u 180 minuta fudbala i vodeći su na tabeli B grupe Konferencijske lige. Sve to su razlozi za odlično raspoloženje.

"Drago mi je da smo nastavili dobre igre u Evropi, opet pobijedili, čestitam momcima. Bio je teren težak za igru, kiša je padala cijeli dan. Moramo biti zadovoljni. Nadamo se da će sa ovim dečkom biti sve u redu, želimo mu sve najbolje", počeo je Stanojević poslije meča, osvrnuvši se na zdravstveno stanje igrača Flore Markusa Sepika, kojeg je Hitna pomoć morala da odveze u Urgentni centar.

Stanojević je istakao da mu znači podrška sa navijača sa tribina.

"Ne bih sad... Uvijek mi znači, naravno da mi znači. I danas su bili uz nas i opet je bilo odlično navijanje, kiša je padala. Publika nas je dizala kada je osjećala da je bilo slabosti."

Na kraju je Stanojević otkrio zbog čega Siniša Saničanin nije bio u konkurenciji za meč sa Florom, pa je njegovo mjesto zauzeo Nemanja Miletić.

"Siniša Saničanin ima koronu, uradio je test, on je bio pozitivan. Odlično se osjeća, ali takva su pravila, kad si pozitivan ne možeš ni da treniraš ni da igraš. Odlično se osjeća", zaključio je Stanojević.

Evo kako je izgledala pobjeda Partizana u Humskoj:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC