• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jednom smo već prošli grupu: Povratnik blista poslije Flore - Partizan misli na Kruševac, tamo je uvijek teško!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Slavili su crno-bijeli protiv Flore, ali već u nedjelju ih očekuje teško gostovanje protiv Napretka.

 Nemanja-Miletic-posle-pobede-Partizana-protiv-Flore Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana su nastavili da ređaju sa pobjedama na evropskoj sceni, pošto su u četvrtak uveče u Beogradu savladali Floru 2:0. Tako su sada crno-bijeli prvoplasirani i u Superligi Srbije i u svojoj grupi Konferencijske lige.

Ovaj meč bio je poseban za Nemanju Miletića, koji je prvi put nastupio u UEFA takmičenjima od povratka u klub.

Miletić se iznenađujuće našao u startnoj postavi, pošto je dan pred utakmicu Siniša Saničanin bio pozitivan na korona virus i nije mogao da bude dio tima. Miletić je bio presrećan ostvarenim rezultatom.

"Nevjerovatan osećaj, pogotovo što sam igrao svoju prirodnu poziciju štopera. Drago mi je što nismo primili gol i što smo pobijedili. Mogu reći da smo možda "jednom nogom" i prošli grupu. Moramo ovo što prije da zaboravimo jer imamo mnogo tešku utakmicu u nedelju sa Napretkom, ali generalno sam zadovoljan", počeo je Miletić za klupski sajt.

Sljedeći meč u Konferencijskoj ligi će Partizan ponovo igrati u Beogradu, kada bude gostovala ekipa Genta. Miletić se nada da će tada vremenski uslovi dozvoliti da bude još više publike u Humskoj.

"Nažalost je bilo tako, loše vrijeme, ali moram da se zahvalim ljudima koji su i po ovakvom vremenu došli da nas bodre. Nadam se da će već protiv Genta, kada budemo igrali sljedeću utakmicu kod kuće, biti pun stadion. Oni će nam biti direktni konkurenti za prvo mjesto."

Miletić je činio štoperski tandem sa Igorom Vujačićem.

"Kao da sam već igrao sa Vujketom, Ostojom i Sanijem. Stvarno sam se brzo uklopio, jer je ostalo 90% igrača koji su bili tu kada sam otišao tako da nije bilo teško. Radio sam naporno sa šefom i video-analize i brzo sam se uklopio, sa dobrim igračima je uvijek lako uklopiti se."

Partizan u nedjelju 3. oktobra igra protiv Napretka u nastavku Superlige.

"Napredak nam je uvijek pravio probleme, pogotovo što igramo kod njih. Moramo da budemo spremni za tu utakmicu, da ostanemo na prvom mjestu. Arhiviraćemo što prije ovaj meč, lijepo je što smo pobijedili, ali već za tri dana imamo utakmicu sa Napretkom koju moramo da dobijemo", poručio je Nemanja Miletić.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC