• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Barsi - Kumanovi pomoćnici ponižavali zvijezdu! (VIDEO)

Autor 000

Iskusni lijevi bek Đoirdi Alba burno reagovao na odluku stručnog štaba da ga ne uvede u igru iako je bio spreman.

 ronald kuman poslao đordija albu na zagrijavanje pa ga vratio na klupu Izvor: twitter/screenshot/@culeenlima

Da stvari u Barseloni ne štimaju svima je jasno već godinama, ali ovakav tretman prema momcima koji su na granici da postanu klupske legende stvarno nije korektan. Tokom poraza od Atletiko Madrida (2:0) u posljednjem kolu Primere, dugo se zagrijavao Đordi Alba (32).

Lijevi bek koji je dobro počeo sezonu, a onda zaradio povredu mišića, trebalo je da se vrati u startnu postavu na tom susretu. Na kraju nije ni zaigrao, a tretman koji je dobio od Kumanovih pomoćnika ne priliči jednom velikom klubu.

Alba se pripremao za ulazak u igru kada su ga pomoćni trener Henrik Larson i trener golmana Žoze De la Fuente pozvali do klupe za rezerve i rekli mu da sjedne.

Pošto je dugogodišnjem reprezentativcu Španije postalo jasno da neće ući u igru, on je izgubio živce. Iako je znao da dvojac koji sedi na klupi nije donio tu odluku, Alba je ušao u svađu sa trenerima. Oni su na meču protiv Atletika bili produžena ruka suspendovanog Ronalda Kumana, a samim tim i meta za raspravu iskusnog lijevog beka.

''Zašto me niste uveli u igru?'', bila je jedna od Albinih rečenica, a kada je shvatio da neće dobiti pravi odgovor, sjeo je na kraj klupe za rezerviste. Kasnije je dešavanja na terenu i to što nije ušao u igru komentarisao i sa saigračima, a očigledno je da se ni nekoliko desetina sekundi kasnije nije pomirio sa odlukom.

Ovo je još jedan od argumenata navijačima Barselone u raspravama da li Kuman treba da ode iz kluba. Holanđanin je već na izlaznim vratima, a trenutno ne postoji mnogo ljudi koji se nadaju da će on ostati na ovom mjestu do kraja sezone. Možda samo Đoan Laporta.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC