• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suma otišao iz Partizana - zaradiće 1.000.000 za godinu dana!

Sada je definitivno, ima novi klub i zna se gdje nastavlja karijeru.

 sejduba suma milion evra za godinu dana kuvajt Izvor: MN PRESS

Doskorašnji fudbaler crno-bijelih nakon raskida ugovora sa Partizanom nije predugo čekao novi posao. Sejduba Suma je već potpisao za Kuvajt SC i zbog toga ugovora postaće milioner!

Jedan od najambicioznijih klubova bliskog Istoka odlučio je da dovede reprezentativca Gvineje i sa njim u timu napadne trofeje u predstojećoj sezoni, a i omaleni vezista odlično je prošao prilikom ovih pregovora, prenosi Telegraf.

Sejduba Suma će za godinu dana zaraditi tačno milion evra, uz potencijalne bonuse ukoliko kuvajt SC stigne do nekog trofeja dok je on u timu. Takođe, saradnje dvije strane mogla bi da bude nastavljena na još godinu dana, ukoliko obe strane budu zadovoljne saradnjom.

Ambiciozni Kuvajt SC ovim potezom je nastavio da pojača i sada u svojim redovima ima tri veoma zvučna imena. Već su stigli Džon Obi Mikel koji je svojevremeno igrao za Čelsi i Dijumersi Mbokani kog evropski navijači pamte iz Anderlehta i Standarda.

Fudbaler koji je u Partizan stigao za 1,6 miliona evra nedavno je raskinuo ugovor sa crno-bijelima, nakon što nije uspjevao da pronađe zajednički jezik sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem. Nekoliko puta kršio je klupsku disciplinu, a na kraju su dve strane odlučile da je najbolje da saradnja bude prekinuta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC