• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola Mesiju zabranio seks - to mu je promijenilo karijeru: Bivši fudbaler sve ispričao, trener svima to tražio!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji fudbaler Samir Nasri ispričao kako im je Pep Gvardiola branio da vode ljubav nakon ponoći, kao što je tražio i od Lionela Mesija!

 gvardiola mesiju zabranio seks  Izvor: Profimedia/Instagram/antonelaroccuzzo/printscreen

Fudbalske ideje Pepa Gvardiole često su veoma komplikovane i zbunjuju igrače i navijače, ali Španac nije tvrdoglav samo na fudbalskom terenu. Poznato je da njegovi igrači moraju da vode računa o svakom detalju treninga ili svakom zalogaju u ishrani, a posebne zahtjeve ima u ljubavnom životu.

Žrtve tih metoda bili su, između ostalih, Lionel Mesi i Robert Levandovski! Detalje o Gvardiolinim zahtjevima ispričao je Samir Nasri, koji tvrdi da se kod trenera Mančester sitija ne toleriše seks nakon ponoći!

Možda će vas zanimati

Upravo taj detalj, odnosno zabranja vođenja ljubavi u kasnim satima, promijenila je karijeru Argentinca kog mnogi smatraju najboljim fudbalerom svijeta! A postoji i objašnjenje zašto insistira na tome...

''Postoji pravilo kod Pepa Gvardiole da njegovi igrači moraju da imaju seks prije ponoći. Sve aktivnosti u krevetu moraju da obave ranije, kako bi se u toku noći dobro naspavali. Čak i kad nemaju trening ili utakmicu sutradan'', otkrio je Samir Nasri.

Francuski fudbaler koji se nedavno penzionisao naveo je i da im Gvardiola govorio o dva primjera kod kojih je ova mjera dala rezultate.

''Uvijek je pominjao Lionela Mesija. Njemu je zabranio seks poslije ponoći i to se odrazilo na mišiće, koji su bili u sve boljem stanju zbog dobrog sna. Takođe, tvrdio je da je zbog te odluke izvukao najbolje iz Roberta Levandovskog. On se zbog toga nije povređivao'', rekao je fudbaler kog je Pep Gvardiola slabo koristio u Mančester sitiju.

Pogledajte fotografije Mesijeve supruge Antonele Rokuzo:

Nasri se oporavljao od povrede kada je Španac stigao u klub, a nezdravim načinom života i produženim ljetovanjem potpuno je ispao iz forme.

''Nije bilo strašno kao što se priča. Možda sam imao četiri kilograma viška. Kod Gvardiole kad imate preko 2,5 kilograma viška, više ne trenirate sa ostatkom ekipe. Bio sam u haosu, imao povrede i probleme u privatnom životu, a on me nije podržao'', zaključio je nekadašnji igrač Arsenala, Sitija, Sevilje i drugih klubova.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC