• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fejsa se oprostio, postoji li šansa za Partizan? Srbin poslao poruku navijačima - Vrijeme je za nove izazove!

Autor Nemanja Majstorović

Srpski internacionalac se obratio fanovima Al Ahlija, kluba za koji je donedavno nastupao.

 Ljubomir-Fejsa-slobodan-igrac-napustio-Al-Ahli Izvor: MN PRESS

U Al Ahliju više nema nikoga sa naših prostora. Klub je prvo napustio trener Vladan Milojević, potom je Marko Marin raskinuo ugovor, a sada je iz saudijskog kluba otišao i Ljubomir Fejsa.

Nekadašnji reprezentativac Srbije oprostio se od svog doskorašnjeg kluba.

Fejsa je riješio da završi saradnju sa Al Ahlijem u septembru, samo godinu dana nakon dolaska u Džedu. Poslije 25 mečeva u ovom klubu, došlo je do razlaza, o kojem se i sam vezista oglasio na svom Instagramu.

Možda će vas zanimati

Informacije iz Saudijske Arabije su navodile da je Fejsi kasnila plata i da je vjerovatno to jedan od glavnih razloga za prekid saradnje.

"Vrijeme je da se oprostim od vas koji ste me podržavali od prvog dana. Hvala vam najlepše. Omogućili ste mi da uživam u Saudijskoj Arabiji", počeo je Fejsa.

"Bilo je lijepo, međutim, neki detalji bili su ispod nivoa profesionalizma na kakav sam navikao. Želim Al Ahliju da se vrati gdje mu je mjesto, u vrh tabele. Svakom navijaču hvala na porukama podrške, sve sam ih pročitao. Možda će me put ponovo navesti u Arabiju, državu u kojoj sam se osjećao ugodno. Srećno. Sad je vreme za nove izazove", bila je poruka Ljubomira Fejse.

On je tokom karijere nosio dresove Hajduka iz Kule, Partizana, Olimpijakosa i Benfike, a bio je i pozajmljen Alavesu tokom prošle godine. Sada će 33-godišnji vezista moći da bez ikakvih prepreka bira svoj novi klub.

Ova vijest bi mogla da naročito obraduje navijače Partizana, koji se nadaju da bi Fejsa mogao da se vrati u redove crno-bijelih. Doduše, tako nešto bi bilo moguće tek od zimskog prelaznog roka.

Fejsa je u Partizanu igrao tri sezone, od 2008. do 2011. je u Humskoj osvojio tri titule prvaka Srbije i dva nacionalna kupa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC